bruce Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 kur** a nie wiecie, co ten jeden z dresow w tym programie mial w ustach?? ten co z nim gadali, jakies patyczki na zebach...co to bylo?? bo strasznie seplenil.... ;] elektron-mialem podobna akcje ;] ucieklem (o dziwo w glanach wysokich ;p ), do klatki na osiedlu... po pewnym czasie wychodze, i slysze text "te.......pacz, to on" (pisownia zgodna z trescia wypowiedzi ;p ) najlepsze, ze na poczatku ich n ie widzialem i nie wiedzialem, czy spieprzac w lewo, prawo, czy prosto, ale jakos sie udalo ;] btw. na terenie jakiej dzilenicy to bylo?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 a ja nie napisze nic bo calosc bedzie wygladala tak [gluteus maximus] [gluteus maximus] [gluteus maximus] itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Cytat btw. na terenie jakiej dzilenicy to bylo?? ;] Wola.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 A ja za 40 minut musze jechać z Ursusa-przez WOLE-BEMOWO- na Bielanach mam Angielski To jest dopiero jazda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Gość miał zadrutowaną szczękę (złamaną ;P). Czyli że dostał w ryj ;P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Cytat Cytat btw. na terenie jakiej dzilenicy to bylo?? ;] Wola.... ehhh ja na wole do szkoly chodze i we wrzesniu kcieli mnie tam okrasc ;] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Co tam sporty extremalne, skoki na gumce od majtek, jazda przez miasto to bedzie cos. W jakim kosmosie my zyjemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 takich to wykozystywac do naprway reaktorow jadrowych :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Zalosny program... :/ A te kozaczki to smiech na sali... Bo poza 1 to reszta mnie w dupe moze pocalowac... A temu misczowi, co tak kroi dzieci spokojnie bym uciekl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Przez 4 cztery gdy chodziłem do liceum w sumie oberwało mi się ze 3 razy. Na szczęście nic nie straciłem. Takiemu ścierwu trzeba stawić czoła, najpierw się bałem, ale później mi przeszło. Raz napadła mnie trójka, chcieli mnie zaciągnąć do klatki, chcieli plecak i buty. Dałem jedenemu w mordę i uciekłem. Po tym zawsze nosiłem metalową rurkę w rękawie. Za drugim razem przydała się ździeliłem dresa w bark a później w kolano, pozostali dwaj uciekli. Za trzecim razem dostałem od dresa parę razy z łokcia w klatę, dwóch mnie trzymało, ale wyrwałem się i obroniłem się (nie zawodna rurka w rękawie :wink: ). Są mocni tylko w grupie, gdy przez przypadek spotkałem tego, któremu przywaliłem parę razy rurką, jak mnie zobaczył to biegiem <span style="color:red;">[ciach!]</span>ł. Nawet przed siebie nie patrzył. Niestety 4 raz oberwało mi się pod Polibudą na przystanku pełnym ludzi bo odebrałem telefon, zareagował i pomógł mi tylko starszy mężczyzna. Naprzeciwko ulicy stało dwóch żołnierzy zero reakcji. Trzeba stawiać czynny opór i liczyć tylko na siebie. Musimy ścierwu pokazać, że się nie boimy. Bo wejdą nam całkowicie na głowę :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Cytat A ja za 40 minut musze jechać z Ursusa-przez WOLE-BEMOWO- na Bielanach mam Angielski To jest dopiero jazda Mieszkałem przez rok na Bielanach w bloku, każdego weekendu robili sobie imprezy na klatkach. Policja oczywiście tylko przejeżdżała, bała się wejść. Podsumowując, raz w tygodniu była niszczona winda, przynajmniej 3 osoby na miesiąc były dotkliwie pobite, spłonął jeden samochód, kilka zostało ukradzionych, chyba z 12 razy podpalany zsyp itp. kompletnie zdemolowane klatki, piwnice. Handel narkotykami, blok był koło jakiejś szkoły. Raz ktoś zadzwonił na policję, to zniszczyli skrzynki telefoniczne w piwnicy, przez 5 dni nie było telefonów, a dodatkowo piwnice zostały zalane, wyłamany zawór. Szkoda komentarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Ah.. ide na pociag a jakiegos goscia 4 biło. Gosc 40 lat. Podeszlam to tego co go chcial kopnac i mu w nery i kolano. Drugo jak zobaczyl mnie to niewiedzial co robic bo ten co mial 40 lat sie wyrwal (wysoki, ale w 4 nie dal rady). 2 udieklo a 2 kanary zlapali. A tak szczerze to nie ma sie co ich bac i nie pokazac ze sie boimy. Mnie jeszcze ani razu nie zaczepili. (moze dlatego ze mam 190cm wzrostu i 85kilo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Cytat Coraz mniej powodów widzę aby w przyszłości mieszkać w tym kraju. Podatki Politycy Dresiarze Zostałem "skrojony" w zeszłym roku i straciłem Nokię 6310. Później bałem się jeździć na angielski, zdarzało się nawet, że jeździłem taksówkami na zajęcia dodatkowe. Teraz w tym roku zastanawiam się do którego liceum pójść i chyba wybiore jakieś co jest blisko albo jakieś dobre prywatne gdzie chodzą ludzie, którzy nie potrzebują kraść. Prytocze to Wawa szkola prywatna "NAZARETANKI" co droga osoba cpa itd :/ mam tam znajomych ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 chyba zcane nosic rurke mam taka 20cm w piwnicy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 tia.. ja tam jestem mikrus , 175 i 70 kg ale jak by przyszlo co do czego to mysle ze wolalbym walczyc , niz oddac cos i chodze w dlugich glanach wiec ciezko by mi bylo spieprzyc:/. poza tym nie mozna im pokazywac ze sie boimy , takich sqrwysynow trzeba tepic za wszelka cene. zaluje tylko ze juz sie rozbestwili , tak jak pod napieciem ten madry koles , ktory twierdzil ze nie kradnie tylko sobie bierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Cytat Cytat A ja za 40 minut musze jechać z Ursusa-przez WOLE-BEMOWO- na Bielanach mam Angielski To jest dopiero jazda Mieszkałem przez rok na Bielanach w bloku, każdego weekendu robili sobie imprezy na klatkach. Policja oczywiście tylko przejeżdżała, bała się wejść. Podsumowując, raz w tygodniu była niszczona winda, przynajmniej 3 osoby na miesiąc były dotkliwie pobite, spłonął jeden samochód, kilka zostało ukradzionych, chyba z 12 razy podpalany zsyp itp. kompletnie zdemolowane klatki, piwnice. Handel narkotykami, blok był koło jakiejś szkoły. Raz ktoś zadzwonił na policję, to zniszczyli skrzynki telefoniczne w piwnicy, przez 5 dni nie było telefonów, a dodatkowo piwnice zostały zalane, wyłamany zawór. Szkoda komentarza. wawrzyszew, czy chomiczowka?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 jest juz druzyna UD tweaka..... moze zrobic drużynę "tweak anty dres" ? :D :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Cytat chyba zcane nosic rurke mam taka 20cm w piwnicy :Dja tez mam oglnei problem z drechami Ci w polshe przy tych z bxl to jest nic! Ostanio na przerwie spokojnie sobie ide a tu zaczepia mnei "derch". mowi : "kasa i telefon" mowie ze nie mam , zawola swoich kolegow i co milem zrobic oddalem :/ . JA z nimi nie zaczynam omijam z daleka ale trafilem wrrrrrrrrr . Do nich najlepiej sie nie odzywac ignorowac! na paly nie ide bo to i tak nic nei da :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 juz kiedys wklejalem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Cytat tia.. ja tam jestem mikrus , 175 i 70 kg ale jak by przyszlo co do czego to mysle ze wolalbym walczyc , niz oddac cos i chodze w dlugich glanach wiec ciezko by mi bylo spieprzyc:/. poza tym nie mozna im pokazywac ze sie boimy , takich sqrwysynow trzeba tepic za wszelka cene. zaluje tylko ze juz sie rozbestwili , tak jak pod napieciem ten madry koles , ktory twierdzil ze nie kradnie tylko sobie bierze.Stawiaj sie tak dalej zobaczymy kiedy ktorys wbije ci noz w plecy ! oni sa do wszystkiego zdolni, widziaels chyba co sie dzieje po meczachw lasach an zadymach noze siekiery itd oni maja podobny sprzet :;!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Cytat juz kiedys wklejalem.... juz kiedys wklejalem.... I co ci da to jedenu przywalisz to jutro mozesz zycia nie miec ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Cytat Cytat juz kiedys wklejalem.... juz kiedys wklejalem.... I co ci da to jedenu przywalisz to jutro mozesz zycia nie miec ! wiem ;] ale zajrzyj do topicu "to teraz mnie okradli i do tego pobili" or something ;] pisalem tam, ze dla mnie wazniejsze jest by mnie nie okradli ;] jestem materialista ;] a ta rurka, to tak bardziej w formie joke-a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 to trzeba kalasza od ruskich qpic :twisted: albo na allegro kastet kiedys byl ;) albo bruce masz drzwi takie same jak ja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Cytat juz kiedys wklejalem.... 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 akurat ten noz jest do pupy w close combacie ... jest za duzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 arnie-te drzwi maja z 15 alt :] tylko byly pomalowane i wstawiono w nie kratki ;] qbass-ja z tym kilka razy chodzilem po ulicy ;] tez dla joke-a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Cytat Cytat Cytat A ja za 40 minut musze jechać z Ursusa-przez WOLE-BEMOWO- na Bielanach mam Angielski To jest dopiero jazda Mieszkałem przez rok na Bielanach w bloku, każdego weekendu robili sobie imprezy na klatkach. Policja oczywiście tylko przejeżdżała, bała się wejść. Podsumowując, raz w tygodniu była niszczona winda, przynajmniej 3 osoby na miesiąc były dotkliwie pobite, spłonął jeden samochód, kilka zostało ukradzionych, chyba z 12 razy podpalany zsyp itp. kompletnie zdemolowane klatki, piwnice. Handel narkotykami, blok był koło jakiejś szkoły. Raz ktoś zadzwonił na policję, to zniszczyli skrzynki telefoniczne w piwnicy, przez 5 dni nie było telefonów, a dodatkowo piwnice zostały zalane, wyłamany zawór. Szkoda komentarza. wawrzyszew, czy chomiczowka?? :D Gorzej :arrow: Dorycka 7 :arrow: os. Wrzeciono to tam gdzie z 5 piętra facet przez okno (blok obok w stronę przystanka tramwajowego) wyskoczył na chodnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Ten nozyk wyrabany w kosmos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 jest jeszcze mala wersja http://img.allegro.pl/photos/oryginal/16/1699/169930/16993054 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 MNIAM ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...