tomboy Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 a ja gdzies czytałem ze twinmos i m-tec to jest to samo...Pamięci Twinmos sa na chipach M.tec lub Twinmos lub Winbond i jeszcze chyba na Elixirach, wiec nie zawsze Twinmos i M.tec to to samo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzaxon Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 i własnie te na kosciach m-tec i twinmos sa tym samym.. tylko nazwa inna... ale kosci takie same... zobacz testy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koola Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 A wiecie cos na temat TwinMos'ow (512 MB PC3200) na kosciach Nanya? Jak sie maja kosci Nanya do Elixir'ow, M-Tec'ow, Winbondow? pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj71 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 TwinMos'y na kościach Nanya, to taki sam szajs jak na Elixir'ach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 byly gdzies informacje o podrabianych twinmosach w necie, sprobuj inne pamieci, albo z innego sklepu. jesli oddasz im drugi raz do reklamacji mozesz zadac zwrotu kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 i własnie te na kosciach m-tec i twinmos sa tym samym.. tylko nazwa inna... ale kosci takie same... zobacz testy!Według supportu Abita nie są takie same. byly gdzies informacje o podrabianych twinmosach w necie, sprobuj inne pamieci, albo z innego sklepu. jesli oddasz im drugi raz do reklamacji mozesz zadac zwrotu kasy.Ale to nie wina pamięci tylko Abita NF7-s bo te pamiatki na innych mobo działaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi 007 Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 A próbowałeś ręcznie konfigurować częstotliwość. Ja na Moim sloteku miałem taki problem z KIGSTONAMI 400 MHZ, gdy <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span>łem system na standardzie to pook. min kapota. (chyba, że cofnołem magistrale na płycie do 133) Dopiero, gdy zaczołem bawić się w ręczną konfigurację to zadziałały pożądnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...