Lama Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Jak w temacie. Ma moze ktos z Was jakis program, ktory przerobi mp3 na plik .mmf (dzwonek poli do samsunga v200 aka Matrix phone :P), lub jakies inne rozszerzenia .wav, .mid na .mmf ?? jesli tak to bardzo bym prosil o podanie nazwy takiego progsa, lub jakiegos linku. Z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Na przyklad tu: http://www.sg1.pl/siemens/download.php?id=002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lama Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 gdy probuje wrzucic na ten progs plik .wav to wyskakuje taki napis: "caution! WAVE format not supported :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 nie chciałem pisać nowego topika napisałem tu bo chodzi mi o taki program jak LAMIE czy ma ktoś coś takiego ?? (bo ten link już chyba nie aktualny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 http://www.google.pl/search?hl=pl&client=f...btnG=Szukaj&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 nie wiem czemu mi wychodzą bardzo ciche dzwonki może napisznie jak wy robicie albo macie na to jakiś pomysł bo tym programem co paulo w linkach podał to nie da rady zrobić nie wiem czemu (albo nie umie) ale raczej to pierwsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...