kielkac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Ktos ma podobne rekordy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 ja w to kiedys gralem ;]], ale statsy sa juz wykasowane, a poza tym trudno o wiarygodnosc statsow z tej gry, bo jest kombinacja klawiszy dzieki, ktorym gra sama sie rozwiazuje i tym sposobem mozna miec np. 100 na 100 wygranych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 a tego nie wiedzialem, no ale licze na uczciwosc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 hehe moji rodzice graja w to na swoim kompie :) i ich wyniki byly tez imponujace (około 12 tys rozdań i 85% skutecznosci) ale niestety musiałem zrobić im format przez glupiego wira :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 to musisz pogadac z moja stara ona w to gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 hehe to sa jeszcze fani pasjansa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...