Beton Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 mam taki problem,mam to co w podpisie i zmienilm biosa aby odblokowac zegary gralem sobie na podkreconym na 340 i 590ddr i zobaczylem artefakty na soldier of fortune,zmniejszylem taktowania do standartowych i bylo to samo,zanizylem nawet taktowania i tez to samo,wgralem w koncu oryginalny zablokowany bios i nadal sa artefakty... to wina karty??posprawdzam jeszcze na innych grach....czy mozliwe zeby karta sie zje....?oddawac ja na gwarancje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 w gta vive vity nie ma artefaktów,co to moze byc?gry pod openGL maja artefakty a pod d3d nie? wypowie sie ktos??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Czy używałeś może catalistów 3.8? Pojawił się ciekawy wątek http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47853 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 no tak 3,8 zmienie na inne i sprawdze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyfer1981 Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 no tak 3,8 zmienie na inne i sprawdze hmm jeżeli stery nic ci nie dadzą to ślij kartę na serwis ja miałem z<span style="color:red;">[ciach!]</span>ą R9100 która wieszała się regularnie w Direct3D oddałem i wymienili .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 nadal mam artefakty ale tylko w winXP na 98SE wszystko ok. co to moze byc?zalozylem radiatorki na pamieci i karta ładnie smiga,tylko ze te artefakty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Lepiej oddaj :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Zainstaluj od nowa XP moze zostaly resztki po 3.8 skoro na 98se wszystko ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Mając mojego starego fica odinstalowyanie ani nawet powrót do golasa Ghostem nic nie dawało - tylko serwis :) Dobrze, że przyjęli (po odklejeniu radiatorów z pamięci i nowego z proca.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Może przekręciłeś pamięci ,jeśli tak to karta tylko na wymiane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 jak zmieniles bios, to przywroc stary i bedzie ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 U mnie nie pomogło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 wrócilem do nowego biosa i to sam,dzisiaj sformatuje i zobacze,jakbym przkrecił pamieci to by na 98se tez byly artefakty aha na podkreconej karcie mam mniej pkt w3dm2000-nieoryginalny bios niz na nie podkreconej-oryginalny bios-jak to mozliwe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...