DrSour Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Jesli skoczysz w bok to bedziesz mogl przejsc na druga strone tego zapadnietego przejscia... Jesli nie przejdziesz to jutro postaram sie doojsc do tego momentu i zrobic screena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 oka juz przeszedlem to, nie wiem jak tego nie zauwazymel :( A jak sie robi screeny z gier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 oka juz przeszedlem to, nie wiem jak tego nie zauwazymel :( A jak sie robi screeny z gier? Ja uzywam softu FRAPS ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przezioom Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Plansza zaczyna sie gdy strzela snajper i ucieka laska paina ... pozniej pain odnajduje foty i dowiaduje sie ze byl szpiegowany jednoczesniej skacze po parapetach wyzabijalem wszystkich pozniej wyszedlem korytarzem schodami krętymi do gory i jest tam winda ktora nie dziala i pozniej nie wiem co dalej robic PROSZE O PODPOWIEDŹ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 I cholera znow sie zacialem :( Jestem w szpitalu, po tym jak strzelilem to tej swojej przelozonej. Wybiegam z sali gdzie ona lezy, potracam kolesia i uciekam na gore po schodach, koles nie goni, wbiegam na gore biegne w lewo, wbiegam do pierwszego pomieszczenia po lewo, mijam zabitego kolesia niestety on nie ma zadnej broni! Biegne dalej przez sale, dobiegam do tych drzwi przebiegam przez nie, a tam wyskakuje 2 kolesi, zabijaja pielegniarki i przy okazji mnie :? Gdzie mam biec, zeby znalezc jakas bron czy wyjscie, bo cholera za duzo tu czasu nie ma na myslenie bo od razu sie jest trupem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Wybiegasz przez te drzwi i skrecasz w lewo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Oka poradzilem sobie :) Milo, duzo nie podpowiedziales :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Hehe ale zawsze cos a po 2 nie bede ci przeciez całego poziomu zdradzał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qube-pl Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 No to teraz ja sie zacialem :( Czesc 2 chapter 2, jestem w tym jakims dziwnym budynku(przyjechalem tu w furgonetce sprzataczy), i cholera pozabijalem juz chyba wszystkich ktorzy byli, poszedlem na sama gore, i teraz najwazniejsze, wracajac chyba na dol, spotykam 3 kolesi ubranych na czarno, zabijam ich i w miedzyczasie wybuchaja jakies beczki i przejscie po ktorym szedlem zapada sie. I co teraz dalej? Po tym zapadnietym schodze pietro nizej i w sumei moge wyjsc poza budynek itd, ale nie wiem co dalej. Znajac zycie wyjscie z sytuacji jest banalne :) Brzoza najlepiej załatw tych kolesi tak aby nie trafić w amunicje i szybciutko przez te drzwi.Ja tak zrobiłem i oki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 No i ja też mam problem. Jestem z tym kolesiem z jakąś maskotką na głowie(chyba pamiętacie bo koleś jest śmieszny). Rozwaliłem wszystkich kolesi. Ten z maskotką na głopie wlazł na samochód w garażu i stoi. Przebiegłem całą planszę dookoła kilka razy a on dalej stoi na dachu tego samochodu. Co mam zrobić dalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Wejdź na tą platformę przed samochodem, przestaw dźwignie, samochód podniesie się na podnośniku do góry i grasz dalej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR0 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 A je zastrzele wszystkich swoim pytaniem :D Jak się uzupełnia życie ? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 A je zastrzele wszystkich swoim pytaniem :D Jak się uzupełnia życie ? :oops: Boshh....zbierasz painkillers (apteczki niby) i wciskasz (domyslnie) BACKSPACE (nad enterem strzalka w lewo :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR0 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Dzięki :) Wydaje mi się że tak robiłem i nic to nie dawało, ale zaraz sprawdze i się upewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 albo domyślnie TAB (painkillers) Co do reszty - to weźcie nie żartujcie z takimi pytaniami - gdzie mam iść, co mam zrobić, przecież ta gra jest prosta jak drut :) 5-6h i po grze. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 raider ma racje - wystarczy sie porozgladac i nie bedzie sie potrzebowalo pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 WSKAZOWKA (dla tych co maja klopoty) ;) pamietajcie zeby przegladac wszystkie mozliwe szafki czesto znajda sie tam tabletki, amunicja lub tez bron :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 dobra part3 chapter8 jestem przy tym kolesiu co zuca bombami z gory a ja musze biegac wokul tego czegos na czym on stoi :| :D dlugo mam tak biegac?? bo to troche monotonne jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Stary, czytaj uważnie temat, było już o tym! No ale, musisz strzelać w kołki podtrzymujące ten kosz w którym on siedzi! Potem musisz strzelać w kołki podtrzymujące taki <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnik w suficie wystający, a na koniec sprzedać Vladowi seryjkę z czegoś ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ... to chyba przeoczylem bo przeczytalem caly topic :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Co zrobić na posterunku policji?? Zeszłem na sam dół tam gdzie sie gada przez drzwi do jakigoś gościa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Co zrobić na posterunku policji?? Zeszłem na sam dół tam gdzie sie gada przez drzwi do jakigoś gościa .O ile dobrze pamiętam trzeba wrócić na góre do telefonu na biurku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Co zrobić na posterunku policji?? Zeszłem na sam dół tam gdzie sie gada przez drzwi do jakigoś gościa .O ile dobrze pamiętam trzeba wrócić na góre do telefonu na biurku. do komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Jestem w Part III Chapter 8 i mam problem. Gdzie trzeba iść. Jestem przy wybuchających beczkach. Wszystkie drzwi są zamknięte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Jestem w Part III Chapter 8 i mam problem. Gdzie trzeba iść. Jestem przy wybuchających beczkach. Wszystkie drzwi są zamknięte.poczekaj az wybuchnie pierwsza z beczek wtedy do piwnicy wpadnie Panic Room ;) wejdz tam i zamknij drzwi, po wybuchu reszty beczek otworz spowrotem drzwi i grasz dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Cholera, wstyd ale sie zacialem na poczatku, Part I chapter 4... snajper w budynku na przeciw i musze sie pozniej z niego wydostac. Wyszedlem juz na sama gore praktycznie tego budynku, ostatnie pietro i nie wiem jak sie tam dostac na dach, bo niby dachem jest wyjscie... Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Wybiegasz przez te drzwi i skrecasz w lewo. ale po lewo sa zamkniete drzwi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 koczo musisz skakac po tych "parapetach" i dotrzec do otwartego okna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 No wyskakałem sie po parapetach, ale jakiego otwartego ? po drodze bylo ich wiele ;) i jestem teraz na ostatnim pietrze tego budynku i co tam zroic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Tam gdzie chodzi taka kobitka w czerwonym plaszczu ?? Jezeli tam to idziesz do jej mieszkania do kona wskakujesz na parapet i na rusztowanie i wchodzisz do okna gdzie byl snajp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...