Skocz do zawartości
marcellus

Max Payne 2 The Fall Of Max Payne // pomoc w grze (SPOILERy)

Rekomendowane odpowiedzi

no i tam sie misja nie skonczyla.. wybuchlo moje mieszkanie bodajze i dalej trwa gra..

jezeli wyszedles juz NA SAMA gore to faktycznie nie ma juz okien pootwieranych przy parapetach ale jak dojdziesz do konca po murku to musisz zeskoczyc poziom nizej ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i znowu sie zaciołem. Part 2 chapter 5, kontrluje mone. Jestem już bardzo wysoko , piętro od dachu i zabiłem wszystkich. Nie wiem jak dostać się na dach :(

daj screena lub napisz konkretnie osochozi bo tak z pamieci rozdzialow nie wykrzesam :)

broniles juz max'a z roznych platform snajperka ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy byla o tym mowa ale pamietacie jak Vinniemu zalozyli kostium tego ludzika? :lol: :lol: :lol: Jak nie mogl przecisnac sie przez drzwi :lol: :lol: :lol: Myslalem ze jebne przed monitorem jak sie darl i tak sie musial zatrzymywac i skrecac zeby isc w bok :lol: :lol: :lol: .

A tak wogole to wiecie gdzie jest opisana szczegolowo fabula? Nie wszystko skminilem, na poczatku to wogole nie wiedzialem o co chodzi. Moze byc po angielsku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SHit! POmozcie mi! Doszedlem do walki z Vladem i nie moge ubic chama! Rozwalilem juz te prety i spadl nizej ale co dalej???

strzelaj w liny podtrzymujace wieze a potem z granatnika walnij w wieze .... ah to nie ta historia ... :) jak juz rozwalisz jedne kolki to wal w drugie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SHit! POmozcie mi! Doszedlem do walki z Vladem i nie moge ubic chama! Rozwalilem juz te prety i spadl nizej ale co dalej???

strzelaj w liny podtrzymujace wieze a potem z granatnika walnij w wieze .... ah to nie ta historia , ale jednak zasada taka sama... :) jak juz rozwalisz jedne kolki to wal w drugie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta gra jest prosta do bólu... dwa razy w nią zagralem i przeszedłem całą... ale tez na minute pozacinalem sie w kilku momentach... ale tylko w kilku... końcówka była banalna... trzeba bylo robić prawie to samo co w I częsći ...,. wogóle to jedynka bardziej mi sie podobała....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam taki problem, jakiś snajper strzela to go ubijam z karabinka snajperskiego:) mam cod jak go uzyskać:) potem idę dalej biorę telefon dzwonię i są same korytarze jakiś gość strzela do baby a baba go zabija:) to coś gadalem do baby ona otworzyla szafę to ja ją w leb z koktajlu molotowa:) kurcze sadysta ze mnie :) i co dalej???? jak mam skakać po parapetach???? są dwa parapety blisko siebiue a reszta sporo oddalona :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no więc ja mam taki troche inny problem.

Chodzi o fabułe, bo w zasadzie w jedynce to chodziło o to że maxiowi zabili żone a on się chciał dowiedzić kto to i zabić chama ;)

a eee o co tak mniej więcej chodzi w tej części ?? :D

Gra mi się podoba jestem w part III chapter 2 i musze przyznać że w zasadzie nie miałem dłuższej zawieszki w grze oczywiście są momenty w których trzeba pomyśleć i to jest też jest dobre, ponieważ gdyby polegał tylko na bezsensownej strzelanince durzo szybciej by się znudził.

Licze na jakieś sensowne odpowiedzi na moje pytanko ;)

pozdro i z góry tnx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc 3 rozdzial 4

stoje z tym smiesznym pajacem pod drzwiami z zamkiem elektronicznym

drzi sie nie chca otwierac a ten smieszny koles stoji jak slup tylko od czasu zakreci sie

koncza mi sie nerwy

wszedzie lazilem i bez skutku

napewno jest banalne rozwiazanie

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc 3 rozdzial 4

stoje z tym smiesznym pajacem pod drzwiami z zamkiem elektronicznym 

drzi sie nie chca otwierac a ten smieszny koles stoji jak slup tylko od czasu zakreci sie

koncza mi sie nerwy

wszedzie lazilem i bez skutku

napewno jest banalne rozwiazanie

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!

daj no jakiegos skrina ...

troche czasu minelo odkad ludzie przeszli ta gierke i ja np. nie pamietam dokladnie o co chodzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam 2 problemy jeden to z save wyskakuje mi blad bad allocation i nie moge zladowac save co jest grane ?? Utknalem w III -7 przy zapadnietej podlodze nie wiem co zrobic...swoja droga nawet jak sie uda przejsc to moze byc wal z tymi save...jeszcze z czyms takim sie nie spotkalem...to jest jeden z ostatnich poziomow ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem w part 3 chapter 4 . TRrezeba było chonić tego goscia przebranego za jakąs kukłe :) . wszystkich juz wybiłem i on poszdł do jakiś dzwi( ja zanim :)) w wpisuje kod i nidziała.. co mam zrobić??wsstkiego juz rpubowałęm.. chodze po cołej plaszy i nic nieznalazłem zerby coś zrobić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi