koczo Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 no i tam sie misja nie skonczyla.. wybuchlo moje mieszkanie bodajze i dalej trwa gra.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 part3 chapter 8 co żrobić w miejscu gdzie jest winda dla wózka inwalidzkiego sciagam winde na dół wsiadam jade do góry i zawsze mnie Vladimir rozwali ja k to prześc???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 musisz tyle w niego nawalac poki on nie ucieknie stamtad, wtedy spokojnie sobie wjedziesz na gore ta winda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 jak mozna sie zaciac w mp2 ciez to nie przygodowka :P, a zeby przejsc latwo ostatniego bosa wystarczylo przejsc 1'dynke bo sposob byl niemal identyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Jestem w Part II Chapter 1 w tym miejscu gdzie są te skrzyki które sie tak przechylają, a na końcu pomieszczenia jest budka telefoniczna z zapadniętym dachem... za cholere nie wiem gdzie i co dalej?? pomóżcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ludzie !!! Podziwiam takich co nigdzie nie utkneli (Tak jak ja ) Gierka prosta dziwi mnie wasze "Utykanie ;p " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ludzie !!! Podziwiam takich co nigdzie nie utkneli (Tak jak ja ) Gierka prosta dziwi mnie wasze "Utykanie ;p "Już sobie poradziłem... hehe Mnie też dziwi :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 no i tam sie misja nie skonczyla.. wybuchlo moje mieszkanie bodajze i dalej trwa gra.. jezeli wyszedles juz NA SAMA gore to faktycznie nie ma juz okien pootwieranych przy parapetach ale jak dojdziesz do konca po murku to musisz zeskoczyc poziom nizej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 No i znowu sie zaciołem. Part 2 chapter 5, kontrluje mone. Jestem już bardzo wysoko , piętro od dachu i zabiłem wszystkich. Nie wiem jak dostać się na dach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 No i znowu sie zaciołem. Part 2 chapter 5, kontrluje mone. Jestem już bardzo wysoko , piętro od dachu i zabiłem wszystkich. Nie wiem jak dostać się na dach :(daj screena lub napisz konkretnie osochozi bo tak z pamieci rozdzialow nie wykrzesam :) broniles juz max'a z roznych platform snajperka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Ludzie !!! Podziwiam takich co nigdzie nie utkneli (Tak jak ja ) Gierka prosta dziwi mnie wasze "Utykanie ;p " Nie popadaj w samouwielbienie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Ja jak grałem utknąłem w jednym miejscu tylko dlatego że riva m64 nie wyswietla wszystkich tekstur i myslałem ze w jednym miejscu nic nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Ludzie !!! Podziwiam takich co nigdzie nie utkneli (Tak jak ja ) Gierka prosta dziwi mnie wasze "Utykanie ;p " Nie popadaj w samouwielbienie :lol: Trzeba siebie doceniać. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Nie wiem czy byla o tym mowa ale pamietacie jak Vinniemu zalozyli kostium tego ludzika? :lol: :lol: :lol: Jak nie mogl przecisnac sie przez drzwi :lol: :lol: :lol: Myslalem ze jebne przed monitorem jak sie darl i tak sie musial zatrzymywac i skrecac zeby isc w bok :lol: :lol: :lol: . A tak wogole to wiecie gdzie jest opisana szczegolowo fabula? Nie wszystko skminilem, na poczatku to wogole nie wiedzialem o co chodzi. Moze byc po angielsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 prosta giera :-( .. spodziewalem sie wiecej .... eeeeee na dwa wieczory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 prosta giera :-( .. spodziewalem sie wiecej .... eeeeee na dwa wieczory:cry: no niestety, a szkoda... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 SHit! POmozcie mi! Doszedlem do walki z Vladem i nie moge ubic chama! Rozwalilem juz te prety i spadl nizej ale co dalej??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 SHit! POmozcie mi! Doszedlem do walki z Vladem i nie moge ubic chama! Rozwalilem juz te prety i spadl nizej ale co dalej???Wróć na pierwszą strone tego tematu i czytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 SHit! POmozcie mi! Doszedlem do walki z Vladem i nie moge ubic chama! Rozwalilem juz te prety i spadl nizej ale co dalej??? strzelaj w liny podtrzymujace wieze a potem z granatnika walnij w wieze .... ah to nie ta historia ... :) jak juz rozwalisz jedne kolki to wal w drugie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 SHit! POmozcie mi! Doszedlem do walki z Vladem i nie moge ubic chama! Rozwalilem juz te prety i spadl nizej ale co dalej??? strzelaj w liny podtrzymujace wieze a potem z granatnika walnij w wieze .... ah to nie ta historia , ale jednak zasada taka sama... :) jak juz rozwalisz jedne kolki to wal w drugie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 ta gra jest prosta do bólu... dwa razy w nią zagralem i przeszedłem całą... ale tez na minute pozacinalem sie w kilku momentach... ale tylko w kilku... końcówka była banalna... trzeba bylo robić prawie to samo co w I częsći ...,. wogóle to jedynka bardziej mi sie podobała.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 a ja mam taki problem, jakiś snajper strzela to go ubijam z karabinka snajperskiego:) mam cod jak go uzyskać:) potem idę dalej biorę telefon dzwonię i są same korytarze jakiś gość strzela do baby a baba go zabija:) to coś gadalem do baby ona otworzyla szafę to ja ją w leb z koktajlu molotowa:) kurcze sadysta ze mnie :) i co dalej???? jak mam skakać po parapetach???? są dwa parapety blisko siebiue a reszta sporo oddalona :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 bylo to juz opisane NAWET NA TEJ SAMEJ STRONIE co pisales ten post !!!! - skaczesz po parapetach do oporu i wchodzisz w otwarte okna a na koncu musisz zeskoczyc poziom nizej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyziu10 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 no więc ja mam taki troche inny problem. Chodzi o fabułe, bo w zasadzie w jedynce to chodziło o to że maxiowi zabili żone a on się chciał dowiedzić kto to i zabić chama ;) a eee o co tak mniej więcej chodzi w tej części ?? :D Gra mi się podoba jestem w part III chapter 2 i musze przyznać że w zasadzie nie miałem dłuższej zawieszki w grze oczywiście są momenty w których trzeba pomyśleć i to jest też jest dobre, ponieważ gdyby polegał tylko na bezsensownej strzelanince durzo szybciej by się znudził. Licze na jakieś sensowne odpowiedzi na moje pytanko ;) pozdro i z góry tnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak1984 Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 czesc 3 rozdzial 4 stoje z tym smiesznym pajacem pod drzwiami z zamkiem elektronicznym drzi sie nie chca otwierac a ten smieszny koles stoji jak slup tylko od czasu zakreci sie koncza mi sie nerwy wszedzie lazilem i bez skutku napewno jest banalne rozwiazanie heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 czesc 3 rozdzial 4 stoje z tym smiesznym pajacem pod drzwiami z zamkiem elektronicznym drzi sie nie chca otwierac a ten smieszny koles stoji jak slup tylko od czasu zakreci sie koncza mi sie nerwy wszedzie lazilem i bez skutku napewno jest banalne rozwiazanie heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!! daj no jakiegos skrina ... troche czasu minelo odkad ludzie przeszli ta gierke i ja np. nie pamietam dokladnie o co chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 kiedy ten pajac będzie dochodzić do kolejnych drzwi to będą wyskakiwac kolesie.. jak ich zabijesz to sam pójdzie do przodu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 a ja mam 2 problemy jeden to z save wyskakuje mi blad bad allocation i nie moge zladowac save co jest grane ?? Utknalem w III -7 przy zapadnietej podlodze nie wiem co zrobic...swoja droga nawet jak sie uda przejsc to moze byc wal z tymi save...jeszcze z czyms takim sie nie spotkalem...to jest jeden z ostatnich poziomow ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ja jestem w part 3 chapter 4 . TRrezeba było chonić tego goscia przebranego za jakąs kukłe :) . wszystkich juz wybiłem i on poszdł do jakiś dzwi( ja zanim :)) w wpisuje kod i nidziała.. co mam zrobić??wsstkiego juz rpubowałęm.. chodze po cołej plaszy i nic nieznalazłem zerby coś zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Wiem o jaka misje chodzi ale niestety nie pamietam zebym sie w niej zacial. Sprecyzuj jeszcze cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...