Gość lechu1777 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zainstaluj jakiś program którym można montować obrazy np. Alcohol 120% i Ci śie włączy jakbyś włożył płyte bo to chyba jest obraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Jeśli Alkochol miał być odpowiedzią do mnie to niepasuje bo to za mały plik ok 500 kB, ale znalazłem strone Spis_rozszerze%C5%84_plik%C3%B3w_komputerowych na której jest .RC tylko co to za program Resource Compiler script file. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daimler Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) a mp4(filmik) czym otworzyc??? pomoże ktoś ? Edytowane 1 Września 2006 przez daimler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Google? http://www.gustosoft.com/divx-player/ace-divx-player.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariazet Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 a mp4(filmik) czy otworzyc??? Subedit - jedyny porządny odtwarzacz filmów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 czy mozna otworzyc .dm3 .Takie rozszerzenie maja dema nagrywane w CoD UO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) pewnie z konsoli cod'a Edytowane 14 Maja 2007 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 pewnie z konsoli cod'awiem ze tak mozna ale chcialbym otwierac sobie normalnie w programie,zebym mogl przewijac i wogole. I chcialbym go przekonwertowac na avi lub jakis inny bardziej przyjazny format Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 nagraj to demko np. frapsem albo innym programem tego typu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 nagraj to demko np. frapsem albo innym programem tego typuTylko jak nagrywam czyms innym to mi spada fps i nie moge grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aqiulino Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Witam, mam problem z otwarciem kilku plików. Są to testy teoretyczne mojego nauczyciela infy - ogólnie paranoja. Zrzuciłem sobie z jego kompa te testy na pendriva, ale nie bardzo wiem czym je otworzyć, są to pliki z rozszerzeniem *.TST. Może Wy wiecie, bo wujek gogle nie wie... U niego po otwariu wyglądają one jakby z WIN 3.1, takie stare okna, wszystko zielone i szare ;/ Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 czy mozna otworzyc .dm3 .Takie rozszerzenie maja dema nagrywane w CoD UO seismovision 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Są to testy teoretyczne mojego nauczyciela infy - ogólnie paranoja. Zrzuciłem sobie z jego kompa te testy na pendriva, ale nie bardzo wiem czym je otworzyć, są to pliki z rozszerzeniem *.TST.Zapytaj nauczyciela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Tylko jak nagrywam czyms innym to mi spada fps i nie moge gracpodczas grania nagraj to po przez polecenie z konsoli a podczas odtwarzania nagraj frapsem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aqiulino Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Zapytaj nauczyciela.Problem w tym, że nie moge, bo to jego testy i on na nich uwala wszystkich ucznów :D A ja chciałem go hmm rozwiązać dobrze, ale widzę, że posiadanie testu to jeszcze nie wszystko... debilna informatyka w LO... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Kraść też trzeba umieć... ps. zaglądałeś na filext? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aqiulino Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Nie zaglądałem, poszukam. Od rocznika starszego się dowiedziałem, że te testy są pisane progsem pod amige czy tam commodore i odpalane jakimś emulatorem. Co za kretyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Panowie mam nastepujace pytanie !!!! wlansie zakupilem sobe nagrywarke dvd do telewizora i w taki oto sposob wypalilem sobie zawartosc mojej kamery czyli meczyk z hali //kossz// w formacie mpeg wszystyko ladnie itd...w odtwarzaczu dvd normlanie mi zczytuje natmiast w kompie za fiksa...zadnym programem tego nie odpale.... czy ja zlecos nagrywam czy ??? hmmm sam juz niewimie pomocy !!!!!!!!!! aha plik zajmuje ponad 44 bajty zbyt ochopnie napisałem tego posta, z góry sorrka !!! juz wszytsko pieknie chodzi, jedynie co 3ba bylo zrobic to zfinalizowac...nagrana plyte ..... Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez JORDAN 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Napisze krotko, plik *.nef. Mialem profesjonalna sesje foto i pan zgral mi mase zdjec, wracam do domu i za nic nie moge ich otworzyc. Wiadomo ze to grafika, a sadzac po objetosci to cos podobnego do *.raw, bo jedna fota zajmuje 12MB. Pozdrawiam. edit ok, polecam FastStone MaxView i jest ok. Edytowane 22 Grudnia 2007 przez kardas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 .bin Wiem, że jest to rozszerzenie obrazów płytek, ale chyba nie w tym wypadku. Mój wykładowca przesłał mi pliki z zadaniami. Niektóre są w formie .doc czyli zwykły Word, ale mam też jeden z rozszerzeniem bin. Power ISO nie łyka tego pliku. Wszedłem do niego poprzez wtyczkę w totalcommanderze związaną z obrazami płyt i mam tam coś takiego: _rels docProps word [Content_Types].xml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid afg Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Mam takie pytanie: Czym mogę otwierać (podglądać i/lub edytować) pliki z rozszerzeniem .ebm ? Szukałem jeszcze programu do modyfikowania plików .dds ale już sobie poradziłem, natomiast do .ebm nadal nic nie mogę znaleźć :mur: :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 .bin Wiem, że jest to rozszerzenie obrazów płytek, ale chyba nie w tym wypadku. Mój wykładowca przesłał mi pliki z zadaniami. Niektóre są w formie .doc czyli zwykły Word, ale mam też jeden z rozszerzeniem bin. Power ISO nie łyka tego pliku. Wszedłem do niego poprzez wtyczkę w totalcommanderze związaną z obrazami płyt i mam tam coś takiego: _rels docProps word [Content_Types].xml Wygląda na Worda. Zmień rozszerzenie na "docx" (MS Office 2007) lub ostatecznie doc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beerisback Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 (edytowane) zal.pl ;p oto : Program do Otwierania plikow lub lole Montowanie płyt ostatecznie plikus wam zostaje Edytowane 14 Kwietnia 2009 przez beerisback Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...