turtles5 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Gdy plik jest podzielony na czesci, to w ktorym pliku jest naglowek? *.rar, *.r00 itd? Czy moze kazda z tych czesci ma swoj wlasny naglowek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 nie wiem. ale na chłopski rozum jest w kazdym cos z naglowka.. bo przeciez da sie otworzyc takie archiwum rxx... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 No byly dwie mozliwosci, albo to mogl byc rar albo plik podzielony windows commanderem, bardziej wygladalo mi na to drugie, bo rzadko rary nazywa sie 001, 002 itd. ;)Przypominam sobie, ze jakas wersja RAR'a dawala wlasnie takie rozszerzenia dla archiwow wieloczesciowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 CBR - http://filext.com/detaillist.php?extdetail=CBR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlo_dy Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Czym otworzyc plik *.3gp ? ____ pomoc otrzymalem na gg nawet nie iwem od kogo ;) ... Nokia_7650_Multimediaplayer_en 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 http://filext.com/detaillist.php?extdetail=3gp Tak ciezko bylo to sprawdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeczq Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Mam pewną płytę. Piosenki z niej mają jesdnak rozszerzenie MPC. Czy jest jakiś program, którym można je przerobić na mp3 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zdaje mi sie, ze to juz bylo... no ale niech Ci bedzie... Po pierwsze input plugin zeby odtworzyc MPC w Winampie, po drugie output plugin, zeby to zapisac jako mp3, chyba nazywal sie on Lame MP3 Writer czy cos w tym stylu, do tego trzeba chyba dociagnac lame.exe (enkoder mp3) bo wydaje mi sie, ze nie ma go z pluginem. Potem odtwarzasz cala plyte w winampie majac ustawionego jako outpout tego Lame Mp3 Writer'a z odpowiednimi parametrami i czekasz... A tak w ogole to lepiej zostaw MPC jesli Ci to nie jest mocno potrzebne, ma lepsza jakosc i mniej zajmuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ja to zrobilem podobnie. Mialem plugin IN_MPC a jako wyjscie w winampie ustawilem Nullsoft Disk Writter. Puscilem liste, przerobilo ja na wav'y, ktore pozniej przekonwertowlem na mp3 za pomoca easy cd-da extractor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Wlasnie na tym to polega, w moim sposobie po prostu 2 Twoje ostatnie kroki sa zamienione na jeden z pomoca tego plugina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parasite Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 To i ja się dołączę, kto wie jak odtworzyć pliki o rozszerzeniu "SAP" i "EDH" :?: :?: . Nadmienię że są to pliki muzyczne z gry Resident Evil 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_reksio Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Jako że moderator wspaniałomyślnie zamknął mój temat, a komuś może się to przydać. W wielu grach występują pliki .bik, są to pliki zarowno audio jaki i video. Rozpakować je można programem RADTools ( do kilku formatów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Co byłoby mi potrzebne do "odtworzenia" filmów (.WMV) ?. Przydałby się jakiś kodek co współgrałby z WinXP Prof (do ww. formatu pliku), ale nie mogę go nigdzie znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Co byłoby mi potrzebne do "odtworzenia" filmów (.WMV) ?. Przydałby się jakiś kodek co współgrałby z WinXP Prof (do ww. formatu pliku), ale nie mogę go nigdzie znaleźć.Jest to bez watpienia film w formacie Windows Media. Potrzebne sa ci kodeki WMV 7, 8 lub 9. Znajdziesz je w K-Lite Codec Pack. Mysle tez ze jezeli zainstalujesz Windows Media Player 9, problem bedzie rozwiazany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parasite Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 To i ja się dołączę, kto wie jak odtworzyć pliki o rozszerzeniu "SAP" i "EDH" :?: :?: . Nadmienię że są to pliki muzyczne z gry Resident Evil 2 Panowie pomożcie :!: :!: :!: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Dzięki. Pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 A jakim programem moge edytować pliki .exe np. plik jakiejs gry :) lub programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Spróbój wpisac w google resource editor etc. Jednym z takich programów jest restorator (BTW bardzo fajny) - jest on jednak płatny (na stronce jest trial) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 A mi pojawia sie przy dwukrotnym kliknięciu na archiwum: Archiwum jest uszkodzone lub ma nieprawidłowy rozmiar Co zrobić???Plik sfv jest pusty-gdy otwieram go w notatniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 co do raraow 001, 002 itd, to ja zawsze robie tak ze odpalam winrara normalnie ze startu, otwieram plik pierwszy np 001 i daje w menu rozpakuj do wskazanego folderu izawsze dziala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 AIS pisze ze jest to -> ACDSee Image sequence file. Sciagnalem ACDSee a ten nie wie jak otworzyc ten plik :/ kto sie spotkal z takim rozszezeniem i wie jak ugryzc taki plik :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 czym otworzyć plik z rozszeżeniem "gi" ?? obraz plyty jest nagrany ale nie mogę otworzyć tego:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 A może tak skorzystasz z linków podanych w pierwszym poscie na pierwszej stronie tego tematu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buszi Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 ja mam problem z .ogm wiem że ogg to format muzyczny ale pliki które posiadam to filmy więc nie mam pojęcia jak to otworzyć. poszperałem troche i znalazłem program foobar2000 który teoretycznie je czyta. jednak moja radość była przedwczesna ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 sciagnalem remix pewnego zespolu ktory ma 70min. nagralem go na plyte, ale zauwarzylem ze na kompie sciagnal sie tez plik CUE, jezeli go otworze programem foobar2000 to moge sluchac na kompie tego samego remixu ale modzielonego na 16 plikow. Chcialbym taki remix podzielony na 16 plikow( rzeby nie trzebabylo przewijac tyle czasu tego 70 min. utworu tak dlugo) nagrac na plyte, czy wystarczy nagrac ten plik CUE, czy wieza mi go odtworzy jako 16 utworow, czy trzeba go przerobic?? Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 W nero wskaz plik cue i nagra Ci on podzielone piosenki z jednego 70 minutowego mp3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtello Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Jako że moderator wspaniałomyślnie zamknął mój temat, a komuś może się to przydać. W wielu grach występują pliki .bik, są to pliki zarowno audio jaki i video. Rozpakować je można programem RADToolsa ( do kilku formatów). dzieki stary , tego szukalem...ale musi być najnowsza wersja RADToolsa http://www.radgametools.com/scripts/binkve...er.asp?ver=1.7c :D właśnie wydobylem z .bik ów muzyczke z Battlefield Vietnam swietny , poczciwy rock ; chłopcy przy tej muzie zaglądali 8O śmierci w oczy ze swoich Huey z M16 w dloni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 No to i ja się dołączem czym odczytać pliki *.SMO, szukałem ale nieznalazłem. Są to pliki z muzą z THPS4 którą nabyłem drogą kupna oryginału. I jeszcze czym można przekonwertować *.3gp na jakiżkolwiek inny format video respektowalny przez edytory video. Pozdrawiam Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veven Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Witam! mam mały problem. Ściągnołem sobie e-książkę Kevin Mitnick- Sztuka Podstępu. tylko że ona jest w takim pliku jak "wow" pierwszy raz słyszę o takim pliku i nie mam zielonego pojęcia jakim programem mogę go otworzyć. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eyetooth Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 macie moze pomysl jak wydostac takie pliki ? (screen ponizej) mam winzipa mam winrara , pakiet pakerow w wincmd i zaden program nie widzi takiego rozszerzenia. :? czym to wyladowac ? (w srodku piliki *.bin i jeden *.cue) pliku zadnego nie brakuje (przynajmniej ja nic nie kasowalem ...) 584005[/snapback] Zainstaluj sobie Daemon to jest program ktory odczytuje obrazy i mozesz bezproblemowo grac nie uzywajac plyt ( to samo z filmami ) ten program tworzy dodatkowy dysk ( dyski jak chcesz wiecej ) i mozesz do nich wkladac obrazy, program odtwarza ci w tzg dvdroom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...