grzmot Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Przegapiłem wcześniej ten temat, a mam problem, czym otwierać pliki *.int z animacjami, używane przez niektóre gierki (np. Prince of Persia). Żaden z podanych powyżej linków nie pomógł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekka Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 jak i gdzie ustawic, aby pliki .php nie byly powiazane z Wordem? otworzylem sobie z worda, wyedytowalem, zapisalem i teraz przy edycji np. w Total Comanderze - F4, pojawia sie syf("ptaszki")... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Eksplorator>Opcje folderow>typy plików Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) mam giere Master of orion 3 i jakiś cymbał zrobił to z rozszeżeniem *.toast i sitx Ok sam sobie odpowiedziałem to jest rozszerzenie Mac Os Można to nagrac w nero 6.0 i wyżej!! Wystarczy wybrać Burn Image, dać pokaż wszystkie pliki, wybrać obraz, powinno się dziwne menu pokać, Otwiera sie okienko z roznymi opcjami (ja wybieram zawyczaj HFS) odhaczasz "raw data" , "block size" ustawiasz na 2048 i wypalasz ! Kurde niestety gra pod Mac Os, szkoda ! Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez niko2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Jakim programem moge modyfikowac plik .cab poniewaz przy probie wypakowania albo otworzenia wyskakuje blad z zabezpieczeniem...czy cos podobnego! Wiem na 100% ze jest mozliwa modyfikacja tych plików ale nie wiem jak :D prosze o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 A czy ktoś znajakiś program, kótry moze otwowrzyć .MDF i .MDS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Potrzebuje otworzyć plik bcn czym to zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksiu Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Ja chcialem sie dowiedziec czym moge otworzyc pliki w rozszerzeniem .OZJ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szulima Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Jakim programem moge modyfikowac plik .cabOtworzyć, przejrzeć względnie rozpakować plik .cab możesz przy użyciu "Servant Salamander File Manager" czy "ZipScan", jeśli WinRar czy podobny sobie nie poradzi ;) A czy ktoś znajakiś program, kótry moze otwowrzyć .MDF i .MDS?Ładnie tak piratować? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 a mp4(filmik) czy otworzyc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 A czy ktoś znajakiś program, kótry moze otwowrzyć .MDF i .MDS? Alcohol 120% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabuss Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Niewiecie czasem czym idzie otworzyć rozszerzenie rmvb.Tylko niepiszcie żę All Playeremi realPlayer.Proszę pomóżcie!!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 rmvb to RealMedia Video Broadcast, czyli strumien wideo z sieci. Jeli nie chcesz instalowac RealPlayera, jedyna opcja pozostaje kodek RealAlternative i odtwarzacz, ktory obsluguje media strumieniowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabuss Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 No Costi ja mam realalternative a jak tam napisy dać.Niema w ogóle tam takiej opcji.!!! :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Teraz to nie zrozumialem... niestety z rmvb Ci nie za bardzo pomoge, bo z RealMedia nie mam stycznosci w zasadzie wcale - moge Cie jedynie odeslac do dokumentacji kodeka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 grabuss MPlayer :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 SubEdit też połyka rmvb - imo bardzo dobry format. http://alfa.icis.pcz.pl/~subedit/polish/do...dit_install.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) Mam nagranie w formacie *.mkv. Nie wiem jaki kodek jest potrzebny?. Linka nie trzeba sam znajde. Edytowane 25 Listopada 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Sprawdź G Spotem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
informatyk Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 a kto mi powie czym otworzyć pliki z rozszerzeniami .sub .h3m .dng .gba ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) h3m to sa mapy do Heroes od Might & Magic 3, reszta na: http://www.filext.com Edytowane 18 Grudnia 2005 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaro Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Mam nagranie w formacie *.mkv. Nie wiem jaki kodek jest potrzebny?. Linka nie trzeba sam znajde. Do plikow *.mkv potrzebny jest kodek Matroska do pobrania stad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babun Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 witam, Czy wie ktos jak wydobyc muzyke z plikow .WAD z gry "Path of the Neo"? Probowalem juz Wad Editor''a i Dragon UnPACKer'a. Pierwszy wogole mi sie nie uruchamial, a drugi nie daje rady :( Za jakakolwiek pomoc bylbym wdzieczny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Panowie czym otworzyc pliczek *.ASX ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 A czym otworzyć plik z rozszerzeniem CGP? W DVDFab jest to obraz który można sobie wybrać kedy przegrywamy DVD9 na DVD5. Pod koniec pierwszej płyty pojawia się wtedy obraz z napisem włóż następną płytę. Chciałem sobie coś takiego zrobić samemu, ale nie bardzo wiem czym otwierać i jak tworzyć CGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 czym otworzyć *.obk? nie mam kabelka do komórki i tym oxygenem sie nie da :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DFlash Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Witam wszystkich. Mam taki problem, zassałem z netu program który normalnie jest podzielony na pliki od *.r00 do *.r36 i do tego są jeszcze pliki z roszerzeniami rar i sfv. Przy próbie rozpakowania okazało się ze brakuje plików r05 i r11, na szczęscie ktoś je dodał tylko zostaly one podzielone w bardzo nietypowy sposób mianowicie *.r05 i *.r05.1, tak samo podzielony został plik r11. Jak takie dwa pliki połączyc ze sobą, Total Commander chce plik crc, winrar wogóle nie akceptuje tej drugiej części podzielonego pliku i czym to scalić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revol Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 *.mdf i *.mds czym się otwiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 *.mdf i *.mds czym się otwiera?Alcoholem 120%. Lepiej późno niż wcale. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Witam ] Mam plik .dat a w środku jest pierwsze 4 znaki rc03 jak i czym to odczytać. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...