Watcher Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 wlasnie. zauwazyl ktos ze na kt400 kontroler dyskowy moze generowac obciazenia CPU do 60% :!: wynikiem tego jest np. zacinanie sie wszystkiego podczas kopiowania danych z dysku na dysk. w zwiazku z tym mam pytanie :arrow: czy istnieje jakis patch (microsoftu czy inny) aby zmienszyc znacznie obciazenie generowane przez ten kontroler. Z tego co mi wiadomo do NForca2 jest taki patch microsoftu(nawiasem mowiac zainstalowany u mnie na kompie :lol: ). Czy istnieje tez taki do KT400 :?: :?: do XP, ME lub 98 :?: jesli tak prosze o link dzieki za uwage :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Zakładam, że wgrałeś VIA Hyperion np. 4.49 Jest jeszcze patch do PCI dla VIA i AMD, ale nie mogę go znaleźć. Jak wrócę do domu to poszukam. W każdym razie patch jest dla 2K/XP UPDATED: VIA PCI Latency Patch 0.20 http://www.tec-station.com/downloads/view_...load.php?id=313 http://www.georgebreese.com/net/software/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 ale testowales?? to jest w fazie beta!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 ale testowales?? to jest w fazie beta!! Mam w pracy mam tą najnowszą betę 0.20d i jest ok. W domu poprzednią wesję bety i nie zaobserwowałem żadnych poblemów, wręcz przeciwnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 ale testowales?? to jest w fazie beta!! Mam w pracy mam tą najnowszą betę 0.20d i jest ok. W domu poprzednią wesję bety i nie zaobserwowałem żadnych poblemów, wręcz przeciwnie. dzieki za pomoc, wsjo hulajet :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 ale testowales?? to jest w fazie beta!! Mam w pracy mam tą najnowszą betę 0.20d i jest ok. W domu poprzednią wesję bety i nie zaobserwowałem żadnych poblemów, wręcz przeciwnie. dzieki za pomoc, wsjo hulajet :!: Cieszę się, że mogłem pomóc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...