ziomek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 od razu mowie ze przeszukiwalem forum 1h w poszukiwaniu informacji o tych bloczkach i nie znalazlem nic ciekawego , nie wiem na ktorego sie zdecydowac jeden mam frez w ksztalcie litery M a drugi w ksztalcie litery G ktory teoretycznie powinien byc wydajniejszy a moze polecacie inny bloczek za tą samą cene ??????????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 tego ci chyba nikt nie powie który jest lepszy ponieważ z tego co wiem nikt nie zrobił testów na tym samym sprzęcie tych bloków ,nawet sam producent podaje że obie konstrukcje są wydajnościowo podobne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 heh szkoda juz jakis czas sie zastanawiam nad tym , i chyba wezme huricane chyba ze ktoś poda mi jakies ciekawe informacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Bierz który Ci nsie podoba wydajność sie pewnie wacha w granicach ~0,5°C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 tez mi sie zdaje ze nie powinno byc miedzy nimi wielkej roznicy ale nie jestEM mocno w tym obeznany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Coldcrown posiada wlot dokladnie nad jadrem procesora wiec byc moze jest nieznacznie wydajniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Pewny jesteś co do tego "dokładnie nad jądrem"? Wygląda na "dokładnie na środku". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 w opisie bloczku napisali ze wlot jest dokladnie nad jadrem ale kto to wie jak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...