ChrisG Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Jak ktos chce popatrzec to zaprzszam.Wyciolem w tej obudowie dziureczke na OKIENKO dodalem Zimna Katode koloru niebieskiego ,okrogle kable do HDD i DVD kolor silver na gorze wyciolem dziure na wiatrzk..Zlostalo jeszcze pomalowanie FDD i zamocowanie przycisku do wlanczania i wylanczania katody... NO to ZAPRASZAM. Czekam Na wasze opinie i sugestje co mozna jeszcze zrobic!!!!!!!!!!!!!!!! Pliki zanajduja sie na: http://www.edysk.com.pl/ NICK -- ChrisG Haslo---- 123456 Milego odladania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 fajnie by bylo jakby te zdjęcia tam jeszcze były :wink: bo ich jakoś nie znalazłem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 fajnie by bylo jakby te zdjęcia tam jeszcze były :wink: bo ich jakoś nie znalazłem ?? SA tam te zdjecia w glownym katalogu wystarczy napisnac na ChrisG i sie one ukarza.!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 wytłumacz mi to jeszcze raz bo ja dalej nie wiem gdzie można je oglądnąć dzięki :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 no , całkiem całkiem to wygląda , a powiedz mi gdzie kupiłeś tom klawiature i ile kosztowala , co to za model , chyba sobie takom sprawie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 no ładnie ładnie :) mi sie podoba tylko ja bym jeszcze mazną jakimś kolorkim szufladke od cd-rw, moze byc silver. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 ja też nie mogę nic zobaczyć, w katalogu głównym nic nie ma, widać tylko katalogi: Dom Kopia zapasowa Praca Zabawa Zdjęcia ale też w nich nac nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 :) "Mała" to jest IMHO duuuuuza modyfikacja!. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 ja też nie mogę nic zobaczyć, w katalogu głównym nic nie ma, widać tylko katalogi: ehhh :) klikasz na ChrisG z lewej strony i po srodku pojawiaja sie katalogi oraz pliki JPG :) wybierasz plik i klikasz sciagnij z edysku czy jakos tak. Jak sie nie pojawia to sprawdz w innej przegladarce. Mnie pod Opera cos nie poszlo, kiedys jak chcialem sie zarejestrowac tam to albo byly problemy z przegladarka albo tekst "E-mail nieprawidlowy" :) coz nie lubia mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Co do zdjec to trzeba nacisnac na ChrisG..Klawiature kupilem w malym sklepiku na Greenpoint Leonard st. and Meserole jakes 10-12 $ dobrze niepamietam.A co do CDRW to chyba pomaluje . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 ja też nie mogę nic zobaczyć, w katalogu głównym nic nie ma, widać tylko katalogi: Dom Kopia zapasowa Praca Zabawa Zdjęcia ale też w nich nac nie ma OK już skumałem, thx! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...