thingrim Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 potszebuje śćiezke ktora muglbym wpisac do MBM ktoa automatycznie wylaczy mi kompa bo jest taka mozliwość w MBM tylko nie wiem jak win xp zamyka system ?? ktos ma pomysł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lama Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 chyba taka: C:WINDOWSsystem32shutdown.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 winda zamyka sie (zamykajac najpierw wszystkie programy) jak wcisniesz (nie przytrzymiesz) przycisk power - po co ci jakies sciezki ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 jak to po co ?? jak mi temperature zlapie za wysoka to mi sie system sam wylaczy to chyab oczywiste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 chyba taka: C:WINDOWSsystem32shutdown.exe qrcze nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 jak to po co ?? jak mi temperature zlapie za wysoka to mi sie system sam wylaczy to chyab oczywiste :) w biosie jest tez taka opcja ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 łer ??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlakus Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 C:WINDOWSsystem32shutdown.exe + przelacznik /-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 C:WINDOWSsystem32shutdown.exe + przelacznik /-1 przelacznik mam zafajkowany i nic :( a to -1 to masz na mysli compensation bo i tak nie pomaga ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlakus Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Nie o to mi chodzi. Ustawione mam tak: Zakladka uruchamianie do listy dodalem C:WINDOWSsystem32shutdown.exe, a w polu uruchom program z przelaczniekiem wpisalem /-1 i dziala. Po przekroczeniu ustawionej temp komputer sie wylacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Nie o to mi chodzi. Ustawione mam tak: Zakladka uruchamianie do listy dodalem C:WINDOWSsystem32shutdown.exe, a w polu uruchom program z przelaczniekiem wpisalem /-1 i dziala. Po przekroczeniu ustawionej temp komputer sie wylacza. ok ale uruchom prog z przelacznikiem nie mozna nic wpisywac tylk oczeba podac prog wiec jak wpisales /-1 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlakus Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 U mnie wszystko wszedzie mozna wpisywac. Moze obrazek pomoze http://pawelat1.webpark.pl/mbm.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 U mnie wszystko wszedzie mozna wpisywac. Moze obrazek pomozehttp://pawelat1.webpark.pl/mbm.jpg no widzisz a ja szukalem w temperaturze :) ale i tak jak zrobilem jak ty masz to sie nie wylacza cos tam se prubuje i 3d marka przerywa ale sie nie wylacza a te na dole jak masz zaznaczone i jak mozesz daj linka na polska wersje albo wyslij mi na maila thingrim@poczta.fm thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 dobra jezyk jusz znalazlem tylk oczemu mi nadal nie dziala ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlakus Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 U mnie wszystko wszedzie mozna wpisywac. Moze obrazek pomozehttp://pawelat1.webpark.pl/mbm.jpg no widzisz a ja szukalem w temperaturze :) ale i tak jak zrobilem jak ty masz to sie nie wylacza cos tam se prubuje i 3d marka przerywa ale sie nie wylacza a te na dole jak masz zaznaczone i jak mozesz daj linka na polska wersje albo wyslij mi na maila thingrim@poczta.fm thx To co jest nizej jest odznaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 nic nie pomaga :( ale co najciekawsze jak uruchomie ten prog shoutdown.exe to mi sie wcale komp nie wylacza wiec sam nie wiem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 shutdown -s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 shutdown -snom to podzialalo :) ale... 1-czy mozna uniknac czekania 30 s. lub zmniejszyc ten czas ?? 2-system zostal zamkieny jakos dziwnie :?: zasilacz wciaz dzialal (dyski wylaczone) a na minitorze napis ;teraz mozesz bezpiecznie wylaczyc kompa nie ma takiej mozliwosci aby to sie dzialo normalnie tak jak to robimy ze start -programy-itd ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Jesli chodzi o czas to: shutdown -s -t 00 A na całkowite wyłączenie korzystając z tego programu sposobu nie znam. Z tego powodu napisałem sobie program działający z wiersza poleceń który potrafi normalnie wyłączyć kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Jesli chodzi o czas to: shutdown -s -t 00 A na całkowite wyłączenie korzystając z tego programu sposobu nie znam. Z tego powodu napisałem sobie program działający z wiersza poleceń który potrafi normalnie wyłączyć kompa. no to napisz cos wiecej :) i jak mozesz to zapodaj mi takiego progsa no chyba ze obawiasz sie o prawa autorskie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Jest na FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...