Sacrell Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Witam !!! Czy słyszał ktoś o takiej głupocie, którą napisano w KomputerŚwiat - Expert ? a mianowicie, że nie można chłodzić pamięci i zakładać radiatorów na nie (model 9800 PRO) No chyba to bzdura....aczkolwiek dla sprawdzenia zapodałem to pytanie do was, czyli starych wyjadaczy i overclockerów :-) :-) :-) Czy może się ktoś wypowiedzieć na ten temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 dlaczego niby nie mozna? :D niech dadza mi ja zobacze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Prawde mowia. Jak zalozylem na swojego 9800 to bylo ok. Ale jak mu zmienilem biosa na 9800pro to zaczely iskry leciec i lukiem elektrycznym dostalem. Cala buda mi sie stopila i zrobila dziure w podlodzel, po czym spadla do pokoju brata. HAhahah Toc to MegaLOL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Kto wierzy temu pismu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Fac30FF: Ty a na jakiej podstawie tak myślisz, że nie można zakładać na pamięci !!! No przecież to bzdura totalna.....na wszystko co wydaje ciepło powinno się założyć bo trzeba odciągnąć emisję ciepła. Co to w ogóle za <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły, że nie można zakładać !! To a pamięci konwencjonalne też nie można ?? Proszę o wyjaśnienie tego fenomenu bo przecież to jest dla mnie niepojęte....z jakiego to powodu nie można chłodzić pamięci !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 aha....sorry dopiero przeczytalem całą....wypowiedz Fac3OFF'a....sorry jeszcze raz....ta, ale i tak chciałbym mieć oparcie większe, że to bzdura co piszą w tym bzdurnym piśmie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 KS i te ich teorie :? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 A to ciekawe stwierdzenie z tymi radiatorkami na pamieciach. Szkoda jeszcze ze nie napisali ze lepiej cieplo jest oddawane i pamieci mniej sie grzeja jak nie maja na sobie radiatorow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 hehe nie mozna , a to niby czemu ? Wiekszosc modeli 9800 PRO - szanujacych sie firm zaklada seryjnie radiatorki , ja piernicze czegos takiego to nie slyszalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 heheh to czemu ASUS (firma dostająca najlepsze partie chipów od ATI) zakłada radiatory na kostki???. Głupota.... KS i reszta pism to lamerstwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...