Kuba@ Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Witam! Mam pare pytan dotyczących internetu przez komórke: ja mam nokie 6510 i interesuje mnie tylko rozmowa przez gg. Czy ktos wogóle próbował tak rozmawiac i czy sie opłaca??? .Prosze takze o inne komentarze na temat internetu przez komórke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Witam! Mam pare pytan dotyczących internetu przez komórke: ja mam nokie 6510 i interesuje mnie tylko rozmowa przez gg. Czy ktos wogóle próbował tak rozmawiac i czy sie opłaca??? .Prosze takze o inne komentarze na temat internetu przez komórke. jest taki program na komorki - tam tam (wap.midlet.pl) - instalujesz to i masz dobe GG za chyba 5 zł - ale w odróznieniu od innych telefonów (np siemensa) WAP w nokii jest troszke niedorobiony - wszystko wysyla po http i dodaje do tego 600 bajtow - wiec zamiast 0,02 gr za wiadomosc - placisz 600 razy (a wiec 60 000%) więcej ;) niż posiadacz innego telefonu z GPRSem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Fajnie że mam Eryka t39m z GPRS'em :) Widzę już kolejną możliwość ciagniecia neta za mna w kieszeni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Opłaca sie, 100kb (w sumie 1zł w plusie) starcza średnio na 2-3h, ale to zalezy też ile rozmawiasz, podłączasz telefon do kompa i juz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Opłaca sie, 100kb (w sumie 1zł w plusie) starcza średnio na 2-3h, ale to zalezy też ile rozmawiasz, podłączasz telefon do kompa i juz :D idea rzadzi - w godzinach 18-8 - 500kb za 30 gr :D a normalnie 50kb za 30gr. do gg idealnie sie oplaca. przez wakacje tak jechalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 A ten Internet w skorupce nie wygląda czasem jak taki wielki SMS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 A ten Internet w skorupce nie wygląda czasem jak taki wielki SMS? ja uzywalem komorki jako modemu. moj internet mial wyglad imejla z ałtluka w rozdziałce 1280x1024 w 24 bitowym kolorze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 A ten Internet w skorupce nie wygląda czasem jak taki wielki SMS?wap tak wyglada(l) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 A, WAP. Mam takie coś w swojej Motoroli 205. Chyba mam. Nacisnąłem, pokazały się jakieś piksele, bipnęło i nic. No to wyłączyłem, a tu "koszt połączenia 2,90", murwa ich kadź, 1/10 karty mi zeżarło, sucze chwosty, trąd im na przyrodzenia i obwisłe piersi ich siostrom. Komórka jako modem - o, prima sort ustrojstwo. Zawszeć to słuszniej niż "filmy" na ekraniku jak pudełko zapałek :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba@ Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Opłaca sie, 100kb (w sumie 1zł w plusie) starcza średnio na 2-3h, ale to zalezy też ile rozmawiasz, podłączasz telefon do kompa i juz :D idea rzadzi - w godzinach 18-8 - 500kb za 30 gr :D a normalnie 50kb za 30gr. do gg idealnie sie oplaca. przez wakacje tak jechalem :) Ja tez mam Idee:). Więc kupuje port podczerwieni ma allegro i ciesze sie z gg:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 heheh probowalem juz :D i wyjechalem 195kB w simplusie :D a mam siemensa m55 :D siemens rullez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Ja też mam pare pytań odnośnie internetu przez komórke. Komóre mam z ery a słuchawka to siemens s55. Interesuje mnie korzystanie z internetu w komórce. Kolega wojwar podał linka do gg pod komóre. A czy można dostać coś takiego nie płacąc nic? A tak wogóle to w czym ten program jest napisany? Skoro jest gg to może jest i klient ssh pod komóre? Takie coś by się przydało. Era udostępnia dwie usługi: -eraWAP - MMS, WAP - 10KB=0.25zł -eraInternet - Java, RMS, mail - 100KB=0.50zł Czy da się tak zrobić że przeglądając strony WAP korzysta sie z eraInternet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...