n0rbi Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Hehe znowu pytanie z serii gdzie w Krakowie :P Mianowicie w jakim sklepie komputerowym dostane jakas lepsza zasilke niz megabajt 350w :P bo na razie mam noname 350w napiecia super trzyma (12v lekkie wachania 5v rock-stable@4.999) ale glosny w cholere jest a nie chce go otwierac bo trace gwarancje na niego a jak sfajczy kompa to nie bede mial podstawy do reklamacji:P wiec myslalbym o czyms co uciagnie moj konfig (antek2000+@12x170)+niedlugo radek9100+jakies podstawowe akcesoria i zeby dalo sie na tym @ i of koz czyms tanim:) ... wiec najpierw myslalem o Chieftecu 360wDF bo cena na stronie oficjalnej byla spoko ale dzisiaj patrze i cena mnie odstraszyla :P wiec moze jakis modecom by sie znalazl w krakowie? albo forton :D przegladam wlasnie allegro i nie ma nic godnego polecenia :( a pozatym wolalbym jakas nowke ... i to najlepiej niedrogo :D wiec moze modecom350w pfc (ten tanszy) ? znalazloby sie cos takiego w Krakowie? na gielde wg mnie nie ma sensu na gielde jechac bo jak kiedys bylem to wszyscy polecali codeszita 300w ze super total wypas :P wiec jest sens qpic tego modecoma ? (na forum dosyc rozbiezne opinie panuja ...) i czy dostane to gdzies w Krakowie ??? jak cos nie jest zrozumiale to piszcie :) of koz jestem otwarty na inne oferty byle nie drogo i byle bez budy ! Apdejt: ten drozszy modecom (co niby na bebechach fortona) w sumie tez by mogl byc .. bo cichutki jest :) tylko ze ta cena :( musialbym jeszcze poczekac az bedzie kasa (tzn jest kasa ale ksiazki musze kupic:( ) apdejt2 : kto widzial zeby <span style="color:red;">[ciach!]</span>lki byly ciach !!! to nie jest brzydkie slowa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 szukaj Chiefa 360W na gieldzie i w wiekszych sklepach ,a najlepiej w gazetce elektrogiełda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 W pcprojekcie mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 W action też są - 360 df, 360 bez df i mają nawet 420 ... Hmmm mają nawet tracery 550 W - słyszał ktoś coś o tym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 w pcprojekcie pełny wybór. W dekanexie i polpc możesz tez poszukać. Ja swojego chiefteca 420w kupiłem w romie na halickiej za 265zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Znalazlem swoj topic ! :D heh dokladne adresy prosze:D zartuje za chile poszukam :D a juz mam troche wiecej kasy - sprzedalem dobrze starego code**** 300w :D (bo kolesiowi padla zasila 235 w - kondzior wybuchl i strasznie smierdzi - zasilacz nie gosc ;P) hmm 265 zeta za szefa 420 to dobra cena !! tez tak chce :D ale moze qpie tego modecoma tego lepszego z duzym wentylem bo mi sie przyda bo mam goraco w budzie :roll: a jutro lukne do zaprzyjaznionego sklepubo przypomnialem sobie ze dali mi reklamowke z obudowami i tam byl ten modecom! wiec moze .. z jakas znizka odpowiednia :D a tak wogole to jako forumowicze z kraka moglibysmy sie zmowic na jakiego browara do knajpy albo goliata nad wisle :D (akurat goliata wiem gdzie kupic tanio w kraku i jest duzy wybor :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 w pcprojekcie pełny wybór. W dekanexie i polpc możesz tez poszukać. Ja swojego chiefteca 420w kupiłem w romie na halickiej za 265zł :) 8O 8O 8O dalem tyle za 360 DF :( :( :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Bleee patrzylem lukalem szukalem i kicha :( tylko oczy mnie bola bo juz ladnych kilka godz siedze wpatrzony i czytam jakies kilkaset odp na jakies posty ... qrcze pomocy dlaczego Krakow - tduze miasto - i taka kaszanka w temacie zasilaczy ? :( bo jak juz sic cos znajdzie to w kosmicznej cenie, a pozatym to zapewne i tak nie ma tego na stanie tylko w cenniku jest :? a jak zszedlem na dol do sklepu (bo wiem ze maja kontakty z action a oni tam maja chiefteci) i spytalem o jakis dobry zasilacz to mi polecili codegena 400w :roll: w sumie jak go zobaczylem to opad szczeny bo wyglada jak modecom fsp350 (ten na bebechach fortona) wyglad zewnetrzny spox ale jak zobaczylem na naklejke to :( i w srodku pustka swieci i taki ciezszy troche od 300w ale i tak to lekkie jest (chyba ze ja jestem paker :lol: ) wiec help me ... gdzie kupic cos NORMALNEGO nie musi to byc jakis wypasiony zasilacz ale niech to nie bedzie sklep gdzie beda mi wciskac kiszke i mowic ze to ja wybrzydzam :evil: bo na gieldzie sadze bedzie to samo - bo tam stoiska w sumie maja tylko sklepy komputerowe... a moze skusic sie na tego fortona http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17105659 ?? tylko czytalem ten topic jakistam i stwierdzam ze drogo jak na naprawiany zasilacz a i jeszcze boje sie ze bede mial to samo co kilka osob na forum (tzn napiecia do bani :( ) bo ja zawsze mam takie szczescie :P chyba ze radzicie jeszcze troche poczekac, moze cos na allegro sie trafi? chociaz w to tez watpie :( qrcze gdzie to sie podzialy czasy, gdzie zwykla 230w wystarczala do podkrecenia d600@1064 i pradozernego jak na tamte czasy gf1 :P kicha totalna chyba rezygnuje :P jutro jeszcze pojde sprawdzic miedzy wykladami do apollo czy cos maja :roll: heh wszelkie sugestie mile widziane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 (bo kolesiowi padla zasila 235 w - kondzior wybuchl i strasznie smierdzi - zasilacz nie gosc ;P) :D :D :D Dobre to było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...