Gandalf Biały Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Jaki mam kupić dysk ? Nie zależy mi na głośności pracy tylko na tym żeby był bardzo szybki z 8 MB CACHE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 ej no bez jaj :P musze to napisac: szukaj !!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 maxtor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 wd caviar. popieram przedprzedmówcę :wink: ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 mam maxtorka 80 gb 7200 8 mb cache i dziala ladnie - chyba jedyny z dma133 z tych wymienionych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 maxtor ! caviary cos sie jebia :| i to juz coraz częsciej poszukaj ile postów jest padł wdc :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 caviar 80 gb a na nastepny raz szukaj !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Caviara z 8 MB buforem, ma 3 lata gwary i jest calkiem szybki ponizej test dla Caviara 80GB/7200 z 8MB buforem, test wykonany na plycie z podpisu a tutaj juz prawie 2 letni Maxtor 40 GB/7200z 2MB (ten z podpisu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 maxtor, caviar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Seagate Barracuda 7.7200 - 8MB Cache - to posiadam (partycje 10, 10, 60 GB) Wykresik (uwaga - kilka programów w tle, w tym netscape i długo bez restartu): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 moim zdaniem panowie to jaki dysk sie kupi to juz nie ma znaczenia bo roznice miedzy nimi sa tak niewielkie .Ja miałem Seagate ,Maxtora i WD musze stwierdzic ze Seagate sa najcichsze a Maxtory najgłosniejsze a w wydajnosci to bedzie najlepszy WD ale roznice sa bardzo niewielkie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 jak masz sata to kupij baraki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 tylko w tym seagate jest spore uzycie procesora :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Baracuda od Seagate'a... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 tylko w tym seagate jest spore uzycie procesora :/Wszystko zależy od kontrolera - u mnie dwie 7200.7 8MB SATA mają wyniki a 7200.7 2mb na PATA tak wyglada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 mam pytani e - mam barakude 2mb i wykorzystanie procesora w hd tachu mialem rzedu 20-30%, do tego dysk pracuje wyraźnie wolniej niz poprzedni cavar jb. DMA włączone. Procesor A1700. O co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 mam pytani e - mam barakude 2mb i wykorzystanie procesora w hd tachu mialem rzedu 20-30%, do tego dysk pracuje wyraźnie wolniej niz poprzedni cavar jb. DMA włączone. Procesor A1700. O co chodzi? posprawdzaj kilkakrotnie, kiedys testowalem kilkanascie dyskow roznych firm i szczerze mowiac bardzo czesto w hdtachu dla tego samego modelu dysku wychodza rozne wyniki za każdą próbą pod wzgledem uzycia procesora, np mnie raz wychodzilo 30% a za drugim razem 5%, wydaje mi sie ze ten wskaznik uzycia proca jest malo wiarygodny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...