jotmar Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 cze SNAP pamiątki masz ddr czy sdram? jeżeli sdramy to prawdopodobnie kiepskie pc100 miałem b.dobre sdram 256 pc 133 i chodziło bez bólu teraz mam ddr i na tej płycie ( K7S5A ) wyciągam tylko fsb 124/124 sis 735 w trybie asynchronicznym jest tragiczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 jakie miales sd??kingston?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 właśnie, że nie to były no name ale wybierane i były rewelacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 wybierane czyli??popatrzyles i strzelales ktore sa dobre?jak no name to jak mogles wybierac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 zajmuję się amatorsko składaniem kompów dla ludzi, więc mam dostęp do części (fuks co nie ?) i mając garść pamiątek, testowałem je dość agresywnie ( fsb 133 2-2-2) i te które się nie wywaliły i nie robiły błędów przez 24 h to brałem tylko qurde muszę wymienić swoje Elixiry, bo trafiłem na kiepskie (pech :lol: ), nie miałem czasu sprawdzać i tak to się kończy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 zajmuję się amatorsko składaniem kompów dla ludzi, więc mam dostęp do części (fuks co nie ?) i mając garść pamiątek, testowałem je dość agresywnie ( fsb 133 2-2-2) i te które się nie wywaliły i nie robiły błędów przez 24 h to brałem tylko qurde muszę wymienić swoje Elixiry, bo trafiłem na kiepskie (pech :lol: ), nie miałem czasu sprawdzać i tak to się kończy :D moze przypadkiem jestes z Wrocka :?: :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...