darch Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 znacie jakiś program do zmiany klawiszy,klawiatury? chodzi mi o zmianę np ''w'' na ''e'' i na odwrót,shift na spację itp potrzebna mi to jest przyznam do demka w którym nie można zmienić klawesynów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 http://windows.online.pl/programy/prog07.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 dzięki za odpowiedż ale niestety po instalacji i zrestartowaniu kompa nie działa mam xpka może w tym problem jak daję aply pisze driver not loaded i czy chceę zrebootować i resetuję i dalej to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Takie poswiecenie dla dema? Zeby to byla przynajmniej wersja Full... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Jest taki program w Windows 2000 Resource Kit. Mozna zamienić wszystkie klawisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 hehe to demo to fifa 2004 i można grać cały mecz po lekkim spaczowaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...