p3dzi0r Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Witam Mam drukarke HP930C -kryptonim operacyjny "chlebak" :] Otoz drukarka podlaczona przez usb (ale to chyba bez znaczenia) , przy ostatniej zmienie tuszu kolorowego napotkalem kilka problemow, wsadzilem pierwszy nowy tusz (wszytskie full oridzinal baj HaPe) no to sapie mi po otwarciu pokrywy ze nie pasuje mu tusz (nr seryjne takie jak poprzedniego tuszu i takei jak w instrukcji) , probowalem jeszcze 2 tusze i przy kazdym razie mowi ze tusz jest zly.(mam maly zapas tuszy) Drukarka drukuje w kolorze i czarno-bieli ale w windowskie mowi ze wklad jest zly i sama wjezdza po otwarciu pokrywy na ten punkt ktory pokazuje ze tusz w kolorze jest zly. Jak wyprac jej mozg zeby sie uspokoila ? (i przyjmowala dobre tusze jako dobre a nie jako niepasujace) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 1.Przeczyśc styki (np spirytus) obu kartridzy (dokładnie) 2.Włóż tusze, nie zamykaj klapy , wyciagnij wtyczke z gniazdka , zamknij pokrywe ,włóz wtyczke do gniazdka. To może pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...