M79 Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 krew mnie zalewa jak szukam ich w zielonej gorze. Nie ma w tesco, auchan, intermarche budowalanym, nomi.... normalnie wzialbym cos takiego jak ma mate, ale potrzebuje koniecznie cos prostopadlosciennego, gdzie tego szukac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Ja kupowalem je w REALu i w TESCO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Ja wszystkie hipermarkety w Krakowie za tym "Easy Click" zjezdzilem i znalazlem tylko w Carefour. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 ja go znalazlem w obi. zreszta byla tam ich pelna oferta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Ja wszystkie hipermarkety w Krakowie za tym "Easy Click" zjezdzilem i znalazlem tylko w Carefour.W carrefour'ze przy zakopiance są były i zapewne na bierząco będą... 3-4 wielkości do wyboru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 w realu - kolo placu Tomex jest pelny wybor :) ostatnio w geant'ie tez sie pojawily Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Ja wszystkie hipermarkety w Krakowie za tym "Easy Click" zjezdzilem i znalazlem tylko w Carefour.W carrefour'ze przy zakopiance są były i zapewne na bierząco będą... 3-4 wielkości do wyboru Teraz to wiem :) Niestety tam zajrzalem na samym koncu :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ja swojego kupowalem w OBI, bo byl najtanszy, ale widzialem je tez w REALu, TESCO, Praktikerze i Leclercu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ja podobnie jak reed zakupilem je w tesco, maja tam spory wybor rozmiarow tych pojemnikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ja w geancie; tylko był tam tylko jeden rodzaj; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free5tyler Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Ja dostałem w marketach typu Lidl i Leader price Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidy Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Tez dlugo szukalem tego Easy Click albo czegos podobnego, ale w koncu znalazlem w OBI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...