Q Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Od tych na sucho są właśnie czerowne szyje i podrażnienia.Ja polecam Mach 3 Turbo i do tego pianka do golenia w żelu (Gillet) i jest git. Zresztą jak już ma się tą maszynkę to się goli nią na okrągło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 ja miałem brauna i musze powiedzieć że szybko się tego pozbyłem, nie wiem może mam taki zarost, ale ogolić się tym to był cud, fakt że goliłem dłuższy zarost, ale szybko wróciłem do sensor excel'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 No oczywiscie elektrycznymi maszynkami do golenia nie goli sie tygodniowego zarostu bo tylko sie beda nozyki po wlosach slizgaly. Wlos musi wejsc w siateczke aby dostal sie po noz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Mam dwugłowicowego Philishave'a i mam odmienne zdanie. Trzy dniowy zarost goli się szybciej i z lepszym skutkiem. Chociaż nie zawsze jest przyjemne. W każdym razie golenie z dnia na dzień nie daje takich efektów u mnie jak co dwa dni. Oczywiście przed goleniem twarz trzeba umyć, bo każda golarka będzie się ślizgać. Tygodniowego jeszcze nie goliłem, ciekawe :?: BTW Jest sens w zmiane golarki dwugłowicowej Philipsa na trójgłowicową :?: Chodzi mi o golenie szyi, a dokładniej w załamaniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 I co kupiłeś już maszynke ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 BLANTMEN cofnij strone o jeden :P Grimlock, myslalem ze lepiej wlasnie jak sie ma dwuglowicowa golarke bo lepiej dociera do zaglebien. Mialem dopowiedziec o tych aplikatorach z "nawilzaniem". Fajny bajer aczkolwiek mysle, ze nie az tak potrzebny. Golenie nie jest dokladniejsze jednak o wiele przyjemniejsze. Szybko sie zuzywa. Taki jeden aplikator kosztuje ok. 10pln a starcza na okolo 8-10 golen. Jednak nie bylbym soba gdybym czegos nie wykombinowal i napelniam je poprostu woda kolonska po goleniu i spelnia to taka sama role. A napelniam go strzykawka z igla poniewaz jest mala dziurka :) Teraz juz nie moglbym sie golic zyletkami :P Dopuki sie nie zazna jazdy samochodem to podrozowanie autobusami jest spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...