Skocz do zawartości
Kaeres

Philishave

Rekomendowane odpowiedzi

Od tych na sucho są właśnie czerowne szyje i podrażnienia.Ja polecam Mach 3 Turbo i do tego pianka do golenia w żelu (Gillet) i jest git. Zresztą jak już ma się tą maszynkę to się goli nią na okrągło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dwugłowicowego Philishave'a i mam odmienne zdanie. Trzy dniowy zarost goli się szybciej i z lepszym skutkiem. Chociaż nie zawsze jest przyjemne. W każdym razie golenie z dnia na dzień nie daje takich efektów u mnie jak co dwa dni. Oczywiście przed goleniem twarz trzeba umyć, bo każda golarka będzie się ślizgać. Tygodniowego jeszcze nie goliłem, ciekawe :?:

BTW Jest sens w zmiane golarki dwugłowicowej Philipsa na trójgłowicową :?: Chodzi mi o golenie szyi, a dokładniej w załamaniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BLANTMEN cofnij strone o jeden :P

Grimlock, myslalem ze lepiej wlasnie jak sie ma dwuglowicowa golarke bo lepiej dociera do zaglebien.

Mialem dopowiedziec o tych aplikatorach z "nawilzaniem".

Fajny bajer aczkolwiek mysle, ze nie az tak potrzebny.

Golenie nie jest dokladniejsze jednak o wiele przyjemniejsze.

Szybko sie zuzywa.

Taki jeden aplikator kosztuje ok. 10pln a starcza na okolo 8-10 golen. Jednak nie bylbym soba gdybym czegos nie wykombinowal i napelniam je poprostu woda kolonska po goleniu i spelnia to taka sama role. A napelniam go strzykawka z igla poniewaz jest mala dziurka :)

Teraz juz nie moglbym sie golic zyletkami :P

Dopuki sie nie zazna jazdy samochodem to podrozowanie autobusami jest spoko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi