tomekaa Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 monitor wydziela mi nieporzyjemny zapach ,czy to normalne przy nowym egzemplarzu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 8O 8O 8O Jeśli śmierdzi kupą, to nie 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 No nie!! :wink: A jaki to zapach???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 No nie!! :wink: A jaki to zapach???? Czyli zakładamy obaj, że określenie "nieprzyjemny" jest mało obiektywne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 no nie wiem jaki zapach, jakiś dziwny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Zaiste, teraz to jakbym go czuł... Nie posuwamy się do przodu w ten sposób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Witam! to calkowicie normalne, aczkolwiek przy nowych monitorach (nowe serie) raczej nie powinno byc zadnych zapachow. Kiedys kupilem AOC i przez kilka dni smierdzial spalenizna, az sie balem go wlaczac, ale po tym czasie zapach ustal, a monitor smiga do dzis :) Teraz mam SAMSUNGA nowiutki i zadnego zapachu nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 monitor wydziela mi nieporzyjemny zapach ,czy to normalne przy nowym egzemplarzu?? Tak, lekki zapach nowego monitora (czy innych urzadzen ktore sie grzeja podczas pracy) jest normalny. Zapach podobny do palonego/spalonego plastiku, izolacji, jakiejsc chemii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 monitor wydziela mi nieporzyjemny zapach ,czy to normalne przy nowym egzemplarzu?? Tak, lekki zapach nowego monitora (czy innych urzadzen ktore sie grzeja podczas pracy) jest normalny. Zapach podobny do palonego/spalonego plastiku, izolacji, jakiejsc chemii. Czyli wszystko w normie - jak widac sprzet komputerowy (podobnie jak silnik malucha) :arrow: musi sie "dotrzec" :wink: Ale ostrzegam przed stosowaniem Mobil1 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 hehe mnie to sie mouse grzeje i smierdzi ale to juz chiba inna bajka:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ok dzięki Wam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...