grzegorz_p_p Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Hej mam Procesor Amd 2000+Xp 0,13 seri AXDA2000DKT3C ... RIRGA0232TPMW@1999 Malaysia. Mam plyte Asusa A7N8X Deluxe rev 1.4 oraz 2X256 Ramu w trybie dual. Na procku mam temp 49 stopni a mam radiator GlacialTech Silent Breez 2 taki miadziano zloty dosc cichy. Uzywam zasialacza Chiftec 360W dual fan. No to chyba tyle danych czy ktos wie jak podkrecic by sie nic nie dzialo. Biosa mam wersje 1006. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Po pierwsze: zmien chlodzenie!!!!! 49 st to duzo, a jak go podkrecisz to bedzie niestabilny bo temp bedzie jeszcze wyzsza. Po drugie: SZUKAJ!!! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 esor czy 49*C to duzo czy malo zalezy czy IDLE czy STRES i czy odzczyt z diody czy nie - bo jak w stersie i z diody to przy 1999MHz IMO calkiem przyzwoicie jak na SilentBreeze :P (jezeli jeszcze calosc w zamknietej budzie to OK) grzegorz_p_p jak chcesz zeby bylo bezpiecznie to ustaw w BIOSie zeby komp sie wylaczal po osiagnieciu przez proca danej temp np 60*C i po ptakach :P PS chyba ze to @1999 to rok producji :P to przy standardowym taktowaniu 1660MHz to fucktycznie troszke wysoka temperaturka - ja bym ustawil na poczatek 10x200 (bo przy takim ustawieniu Sherlock testowal SilentBreeze http://tweak.pl/artykul/glacialtech i bylo OK) a potem stopniowo w gore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 benek: ale to jest (RIRGA) chyba A0! taki wynik i tempy sa chyba OK... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz_p_p Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 no 49C mam w biosie, mozecie mi cos powiedziec na temat seri tego procka jest ustawiony standardowo na 1666Mhz (czyli 2000+Xp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 kurde ja na moim sprzecie mam w stresie 36 stopni . chyba ze mnie czujnik oszukuje ale radiotor jest zimny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...