MicJes Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 No i oczywiście Gdańsk ma żużel a wy nie ;) Jak moglem zapomniec. Dzieki Krootki :wink: No i nasza kochana Lechijka... Ale zaraz bedzie wojnaaa!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 (...) a gielda byla we wrzeszczu w szkole 45 ale juz tam, jej nie ma :/ A no tak, kiedys przez przypadek tam trafilem (chyba 2-3 lata temu) i kupilem Voodoo2 do starego kompa. ale potem bylo giercowania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Lechia, 3 liga - i to ma być zespół? A Areczka bardzo ładnie już się ustatkowała w 2 lidze i za 2-3 lata do ekstraklasy! :D :P Nawet byłem na meczu jak Arka pokonała Wisłę Kraków 2:0 :) Lechia by dostała 10:0 :twisted: Żużel może macie, ale my mamy niepokonane mistrzynie polski w kosza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 A kto pamięta giełdę w Żaku?? Kurcze chyba żadna giełda nie miała takiego klimatu jak tam... W piwnicach... Super tam było. Przychodziło się z kasetą i gry nagrywali ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 A kto pamięta giełdę w Żaku?? Kurcze chyba żadna giełda nie miała takiego klimatu jak tam... W piwnicach... Super tam było. Przychodziło się z kasetą i gry nagrywali ;) hyhy i te piraty duke na dyskietkach 5,25" hyhy piekne to bylo :P i kasety na tasmach do c64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 hmm.... to co powiecie na to 3miejskie forum komputerowe :?: co :?: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 hmm.... to co powiecie na to 3miejskie forum komputerowe :?: co :?: ;]Na Tweaku ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 kolejne forum, znaczy jak czujecie potrzbe wiekszej integracji? ja nadal wole piwo :P no chyba ze koledzy niepelnoletni :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 kolejne forum, znaczy jak czujecie potrzbe wiekszej integracji? ja nadal wole piwo :P no chyba ze koledzy niepelnoletni :> Dokladnie. A pomóc mozna sobie i tutaj, wystarczy odpowiednio zatytulowac temat :) A piwko zawsze i chetnie, jak czas pozwoli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Heh.... forum mozna postawic gdzie indziej..... :P a piwko.... to tak roznie... ogolem to nie pije :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 hyhy zawsze mozesz zaczac pic... albo nie musisz pic piwa... :) zawsze sie wymowka znajdzie aby sie nie spotkac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 tzn moja wymowka jest znana wiekszosci moich znajomych :P brak czasu (100% wolnego czasu = dziewczyna ;]), wiec z takim wypadem to cienko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 hyhy ej slabe masz wymowki bo zawsze mozesz ja ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ze soba... eh ;P hyhy nie wnikam, po porstu powiedz NIE chce i kropeczka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 zobaczymy, moze kiedys sie wybiore :] zreszta.... jak ktos chce ze mna gadac, to zapraszam na gg ( 1822588 ) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Haha, a propos wolnego czasu to wlasnie wystartowalem na studiach i mam pewne problemy ze zorganizowaniem sie i poswiecaniem czasu dla dziewczyny ;P A forum takie to fajna sprawa, podchwycilem pomysl czytajac: http://www.pcprojekt.pl/forum/ i tam kolesie na prawde fajnie sie dogaduja i znajduja teamty :) zwlaszcza okolo sprzetowo-zakupieniowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 no to panowie kiedy na to piwo sie montujemy ???? :) dla niepijacych sa zawsze kubusie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 kiedy i gdzie :?: ;] moze sie wybiore z Wami ;] (miedzy czwartkiem a wtorekiem odpada wszystko) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 miejsce? stale hyhy raczej... Gdansk Głowny... knajpka vis a vis krewetki... Lezetli czy jakos tak... kiedy? ja jestem tam cesto (prawie codziennie..) kiedy wy chcecie podejsc? na pw zaqpraszam... to sie zgadamy... ;) gg takze funkcjonuje mimo ze niewidoczny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ja jestem z Gdyni (Karwiny) urodzilem się w Gdańsku: 2/5 czasu spędzam w Gdańsku 3/5 w Gdyni trolejbusy to syf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 miejsce? stale hyhy raczej... Gdansk Głowny... knajpka vis a vis krewetki... Lezetli czy jakos tak... kiedy? ja jestem tam cesto (prawie codziennie..) kiedy wy chcecie podejsc? na pw zaqpraszam... to sie zgadamy... ;) gg takze funkcjonuje mimo ze niewidoczny :P Koniec tego tygodnia, badz nastepny... Nie ma problemu :twisted: A pózniej odwyk od browarów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ten tydzien odpada :P btw, nie mozna w sopocie :?: srodek 3miasta i w ogole :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ten tydzien odpada :P btw, nie mozna w sopocie :?: srodek 3miasta i w ogole :P I tluc sie kolejka ? Nie :twisted: Gdansk spoko. Mozna we Wrzeszczu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 no tak :P Tobie sie nie chce tloc kolejka, ale jak cos to ja bede musial :P mowie, najlepiej w sopocie ;] moze sie umowimy jak ParanoiK bedzie w sopocie :?: pita tez sie sciagnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 no tak :P Tobie sie nie chce tloc kolejka, ale jak cos to ja bede musial :P mowie, najlepiej w sopocie ;] moze sie umowimy jak ParanoiK bedzie w sopocie :?: pita tez sie sciagnie ;]Ty to robisz pewnie czesciej niz ja :twisted: :P :wink: Cos trzeba wykumac :idea: Jest jeszcze czas :twisted: Czekamy na reszte i dogadamy szczególy :wink: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ja kolejka :?: ;] nie :P wole autobusy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 No beka :) szybko zeszlo na temat browarow i wspolnego popijania :) - 3m rzadzi :P Jesli chodzi o spotkanie to chetnie bym wsparl grupe inicjatywna swoja osoba ale ja wymiekam jesli chodz o problemy o/c bo dopiero sie z tym poznaje (mowimy sobie juz : 'czesc' :mrgreen: :lol: ) i jestem na zmainie sprzetu :) Mimo wszystko pozdrawiam 3m! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 mister: czy ja powiedzialem, ze bede pil :?: :P btw, o/c mnie nie bawi tak mocno :P ale o kompach mozna pogadac ;] kosmo pewnie tez wpadnie, jak nie to go przytacham :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 a kto przy piwie TYLKO o kompach rozmawia... hyhyhy najwyzej o "du_pa_ch".. np ze "moja karta raficzna jest do du_py..." :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 No beka :) szybko zeszlo na temat browarow i wspolnego popijania :) - 3m rzadzi :P Jesli chodzi o spotkanie to chetnie bym wsparl grupe inicjatywna swoja osoba ale ja wymiekam jesli chodz o problemy o/c bo dopiero sie z tym poznaje (mowimy sobie juz : 'czesc' :mrgreen: :lol: ) i jestem na zmainie sprzetu :) Mimo wszystko pozdrawiam 3m! Chyba na spotkanku nie bedziemy gadac o kompach :lol: Dobra joke i tak wiadomo, ze tak :twisted: :D :wink: Integracja musi byc. Pewnie Krootki tez wpadnie :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Bym wpadł Ale do 18 troche brak ;p I tak publicznie popijać ;p Chyba że w caffe Piksel w Sopocie tam kolega prowadzi i nie ma do mnie pretensji jak popijam :) Ale w kubku musze przechowywać browca ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...