Miope Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 no tak :P Tobie sie nie chce tloc kolejka, ale jak cos to ja bede musial :P mowie, najlepiej w sopocie ;] moze sie umowimy jak ParanoiK bedzie w sopocie :?: pita tez sie sciagnie ;]Od pita wara. ;]]] JA nad nim pracuję. :P :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Integracja musi byc. Pewnie Krootki tez wpadnie :) Pozdro. Podajcie miejsce i termin. Będę się starał również uczestniczyć w tym spotkaniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 no no hmmm moze sie wybiore jak bede mial wolny czas nie ukrywam jednak, ze najchetniej to bym sie wybral na rowerek :D, ale pewnie nikt z Was ni elubi sie troche pomeczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 no no hmmm moze sie wybiore jak bede mial wolny czas nie ukrywam jednak, ze najchetniej to bym sie wybral na rowerek :D, ale pewnie nikt z Was ni elubi sie troche pomeczyc ;) hehe Kocham jazde na rowerku - Gdansk - Sopot - Gdansk przez las, nastepnie deptakiem 2 h = 42 km :twisted: Ale nie mam teraz sprawnego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Rowerek oczywiście :) Tylko nie jak jest tak zimno ;p Nie chce se jajeczek odmrozic ;p :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 wlasnie :P ja rozumiem, pojezdzic ale bez przesady ;] nie ta temperatura :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 no tak :P Tobie sie nie chce tloc kolejka, ale jak cos to ja bede musial :P mowie, najlepiej w sopocie ;] moze sie umowimy jak ParanoiK bedzie w sopocie :?: pita tez sie sciagnie ;]Od pita wara. ;]]] JA nad nim pracuję. :P :mrgreen:a wpadniecie :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Ok, nie musi byc piwo, moze byc ciepla herbatka :D. Widze, ze ogolne zainteresowanie jest :) chetnie bym przyszedl, ale ...no wiecie chlopaki...ja tak sam sie boje...nikogo jeszcze nie znam...jeszcze ktorys bedzie chcial mnie wykorzystac :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Ok, nie musi byc piwo, moze byc ciepla herbatka :D. Widze, ze ogolne zainteresowanie jest :) chetnie bym przyszedl, ale ...no wiecie chlopaki...ja tak sam sie boje...nikogo jeszcze nie znam...jeszcze ktorys bedzie chcial mnie wykorzystac :lol: :lol: :lol: Ale chyba na tweak nie ma takich ludzi co by ci chcieli coś zrobić ;p Nie ma sie co bać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Oooo! To kiedy panowie? Może w Gdyni jednak :D Ew. Sopot, będzie najsprawiedliwiej :D Do Gdańska mi się eskaemem nie chce tłuc :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 gdynia or sopot ;] (bardziej to drugie bo czesciej jestem :P) no i kiedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 szkoda ze ten temat nie byl walkowany w wakacje. Wtedy to plaza i ognisko i LITRY piwa hehe ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 hmm jak to temat nie byl walkowany w wakacje?? a gdzei sie odbyl pierwszy zjadz???? no gdzie ?? :P w Danzigu topic wisial na forum jakis czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Oczywiscie... Szkoda, ze nie ma wakacji teraz :( Ale spotkac sie mozna... Dobra ja ide spac... Bo wstawiony jestem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Oczywiscie... Szkoda, ze nie ma wakacji teraz :( Ale spotkac sie mozna... Dobra ja ide spac... Bo wstawiony jestem :P O 14:30 8O :lol: , wiesz ze to jzu podpada pod alkocholizm ? :] :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Grinch, masz nieprzestawiony zegarek - to była 13:30 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Grinch, masz nieprzestawiony zegarek - to była 13:30 :)Dla jasnosci to byla 12.30 :lol: Ostatnio sobie popije... Tak to bylem abstynent :wink: A trzymalo mnie jakies 2 h :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 poszukuje kogos kto ma APARTA CYFROWY NIKONA (chyba tak sie pisze) potrzebuje sprawdzic czy dziala bo niemam bateri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiEdLe Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Czy mi sie tylo wydaje czy rzeczywiscie squad tweak.pl z 3city rosnie w sile ;) A tak apropos jezeli jeszcze nie byliscie to: http://www.moders.zjazd.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 :) czy cos z tymi ustawkami wam wyszlo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 pisałbym się na jakiś rowerek :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 :) czy cos z tymi ustawkami wam wyszlo? Nie :wink: Przed świętami może ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 :) czy cos z tymi ustawkami wam wyszlo? no jak chcesz sie ustawic to daj znac i sie znajdzie czas :D :D jeszcze przed zjazdem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 no ja tez Gdańsk :lol: ale preferuje wódeczke po pifku za długo łeb boli :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 no ja tez Gdańsk :lol: ale preferuje wódeczke po pifku za długo łeb boli :cry:Po 1-2 to nie :wink: Co za menele, na spociku chcą się nawalić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Hey! Ja też jestem z Gdańska ;). Preferuje wódkę zagryzaną ogórkami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Hey! Ja też jestem z Gdańska ;). Preferuje wódkę zagryzaną ogórkami :DPrzestań :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Odgrzewam topic, bo jest ponadczasowy :D Lechia, 3 liga - i to ma być zespół?A patrz, jakos jest zespół :) i do tego idzie na awans do 3 ligi :) [...](Arka) za 2-3 lata do ekstraklasy! :D :PNo nie wiem, predzej w przyszlym roku spotkamy sie na derbach 3 ligi :) (mam nadzieje ze nie, bo przeciez jakas druzyna musi reprezentowac 3miasto na arenie ogolnopolskiej. Zycze utrzymania Arce. Żużel może macie, ale my mamy niepokonane mistrzynie polski w kosza :DZuzel to mamy na pewno ;) Mistrzynie polski macie, ale ile kibicow tam przychodzi? 3tys ? :) I jak sie klub nazywa? Lotos ? buheheh GKS Wybrzeze ma tradycje. I przychodzi po 15tys mimo ze jestesmy tylko w 1 lidze. Takze no offence. Ja kibicuje calemy wybrzezowemu spotu (sportowi ?) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ej tak sobie lookam wlasnie na ten teamt i moze ktos ma ochote wyskozcyc dzisiaj na bike'a co ?? juz dawno nie jezdzilem i mam ochote troche pojezdzic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deex Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Siemka Co do ekipy z trojmiasta to ja sie jeszcze zapisuje... heh nieogladalem wczesniej innych topkow poza podkrecaniem itd. a rowerkiem to lubie jezdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...