Skocz do zawartości
Darcon

Ludziska z trójmiasta

Rekomendowane odpowiedzi

no no hmmm moze sie wybiore jak bede mial wolny czas nie ukrywam jednak, ze najchetniej to bym sie wybral na rowerek :D, ale pewnie nikt z Was ni elubi sie troche pomeczyc ;)

hehe

Kocham jazde na rowerku - Gdansk - Sopot - Gdansk przez las, nastepnie deptakiem 2 h = 42 km :twisted:

Ale nie mam teraz sprawnego :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak :P Tobie sie nie chce tloc kolejka, ale jak cos to ja bede musial :P mowie, najlepiej w sopocie ;] moze sie umowimy jak ParanoiK bedzie w sopocie :?: pita tez sie sciagnie ;]

Od pita wara. ;]]] JA nad nim pracuję. :P :mrgreen:
a wpadniecie :?: ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, nie musi byc piwo, moze byc ciepla herbatka :D. Widze, ze ogolne zainteresowanie jest :) chetnie bym przyszedl, ale ...no wiecie chlopaki...ja tak sam sie boje...nikogo jeszcze nie znam...jeszcze ktorys bedzie chcial mnie wykorzystac :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, nie musi byc piwo, moze byc ciepla herbatka :D. Widze, ze ogolne zainteresowanie jest :) chetnie bym przyszedl, ale ...no wiecie chlopaki...ja tak sam sie boje...nikogo jeszcze nie znam...jeszcze ktorys bedzie chcial mnie wykorzystac  :lol:  :lol:  :lol:

Ale chyba na tweak nie ma takich ludzi co by ci chcieli coś zrobić ;p Nie ma sie co bać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odgrzewam topic, bo jest ponadczasowy :D

Lechia, 3 liga - i to ma być zespół?

A patrz, jakos jest zespół :) i do tego idzie na awans do 3 ligi :)

[...](Arka) za 2-3 lata do ekstraklasy! :D :P

No nie wiem, predzej w przyszlym roku spotkamy sie na derbach 3 ligi :) (mam nadzieje ze nie, bo przeciez jakas druzyna musi reprezentowac 3miasto na arenie ogolnopolskiej. Zycze utrzymania Arce.

Żużel może macie, ale my mamy niepokonane mistrzynie polski w kosza :D

Zuzel to mamy na pewno ;) Mistrzynie polski macie, ale ile kibicow tam przychodzi? 3tys ? :) I jak sie klub nazywa? Lotos ? buheheh

GKS Wybrzeze ma tradycje. I przychodzi po 15tys mimo ze jestesmy tylko w 1 lidze.

Takze no offence.

Ja kibicuje calemy wybrzezowemu spotu (sportowi ?) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi