M@KER Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Gdańsk To Gdańsk Ma swoje uroki :) Gdynia To Gdynia Ma swoje uroki :) Sopot To Sopot Ma swoje uroki :) Nie ma sie co kłucić :) Jednemu podoba sie tu drugiemu tu :) Mi np. podoba sie gdańsk :) Z domu mam wszedzie blisko :) Las za domem centrum wrzeszcza 3 minuty z buta :) Super okolica :) Gdynia też jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Oooo, nonononono!! Jest tylko jedna mi znana ścieżka rowerowa w Gdyni, którą jest chodnik z namalowanym rowerkiem. Reszta jest bardzo dobrze przygotowana. Poza tym trasy w parku..... W Gdańsku nie lubię jednej rzeczy - nie ma tam nic poza starówką (która szybko się nudzi). Nad morze za daleko, do lasu też kawał, a w Gdyni wszystko pod ręką :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Dobra, ja też się przyznam że jestem z gdyni. I chyba mieszkam na tej samej dzielni co Darson. Vitava rulez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 ja Orłowo 8) , a jak z reszta Gdynian ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 hmmm jestem Gdanska... ale wracajac do tematu, TweaK CreW @ IrcNet oddzial Gdansk... spotyka sie dosc regularnie na malym piwnym napoju... kilka osob zawsze jest, a i czasem niejaki Torin z Gdyni tez przyjezdza... wiec zapraszam jakby ktos chcial... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Ja z Karwin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Miasto ma 80 lat, parę starych wiejskich zabudowań - co to za zabytki?? Nie ma to jak Gdańsk :cool: :)i tu jestes w błędzie :wink: 80 lat temu Gdynia otrzymała prawa miejskie a tak naprawde jest troszke starsza np moja dzielnia :arrow: Witomino (VITAVA RULEZ) obchodziło ostatnio 750 lat :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Ja z centrum jestem :D Mieszkam 50m od Gemini :) A pierwsze wzmianki o Gdyni były już w 1253r. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Grinch: ja tez orlowo ;] moze my sie znamy co :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Miasto ma 80 lat, parę starych wiejskich zabudowań - co to za zabytki?? Nie ma to jak Gdańsk :cool: :)i tu jestes w błędzie :wink: 80 lat temu Gdynia otrzymała prawa miejskie a tak naprawde jest troszke starsza np moja dzielnia :arrow: Witomino (VITAVA RULEZ) obchodziło ostatnio 750 lat :twisted: :twisted: :twisted: Napisałem wyraźnie, że MIASTO Gdynia ma 80 lat. Ja wiem, że wioska Gdynia ma swoje początki już w XIII w. Moja dzielnica - Brzeźno też powstała gdzieś w XIV w. BTW Vitava Ci się podoba??? 8O 8O Toż to rasowy "falowiec" w troszkę mniejszym wydaniu i nowocześniejszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Siemka. Ja wespre grupe Gdańską i bede bronil swego miasta :) M@kar, napisz mi na PW skad dokladnie jestes (ulica czy cos...) Co do wojenki Gdansk-Gdynia, to ja wole Gdansk(mzoe dlatego ze Gdyni nie znam, bo nigdy jej nie lubilem, wiec sie nie zapuszczalem tak daleko). Mieszkam we Wrzeszczu, i dla mnie wszedzie blisko. A ze za morzem nie przepadam, to nie przeszkadza mi ze musze poswiecic 15 min by do niej dojechac. (ps. Gdansk ma tramwaje, a wy nie:P ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 No i oczywiście Gdańsk ma żużel a wy nie ;) PS A z tych z Gdyni ktoś arkowiec ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Krootki: w orlowie jest motokros ;] no i mamy stajnie a Wy nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 O!!! Już wiem, o co chciałem zapytać w tym wątku: Jako że jestem w Gdańsku od niedawna, powiedzcie mi proszę, gdzie i kiedy w 3mieście odbywa się giełda komputerowo-elektroniczna? Z góry więlkie dzięki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 z tego co mi wiadomo (choc moge sie mylic) gielda komp byla kolo mc donalda we wrzeszczu w niedziele, ale czy jest tego nie wiem... tam widzieli ja po raz ostatni.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 gdzie :?: nie wiem czy nadal sie odbywa..... ale w okolicach wrzesnia'02 odbywala sie w treflu w sopocie (soboty). spytam sie mojego goscia od infy (dyr. administracyjny w treflu :P) czy nadal sie odbywa i powiem Ci w poniedzialek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 z tego co mi wiadomo (choc moge sie mylic) gielda komp byla kolo mc donalda we wrzeszczu w niedziele, ale czy jest tego nie wiem... tam widzieli ja po raz ostatni.... "Latający Holender", czy co??? 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 z tego co mi wiadomo (choc moge sie mylic) gielda komp byla kolo mc donalda we wrzeszczu w niedziele, ale czy jest tego nie wiem... tam widzieli ja po raz ostatni....Gdzie dokładnie to jest to moge sie przejsc i sprawdzic mam tam 2 minuty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Bleee tramwaje, my mamy trolejbusy jako jedno niewielu miast w Polsce (chyba 3 miasta maja tylko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 E tam trolejbus to tak jak autobus [update] z szelkami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 nie :D bo jest na prąd i ma szelki i wogole ;-) peace, powiedzmy ze sa tak samo fajne zeby nie bylo znowu jakies wojny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 nie :D bo jest na prąd i ma szelki i wogole ;-) peace, powiedzmy ze sa tak samo fajne zeby nie bylo znowu jakies wojny :D Ale jeżeli na drodze trolejbusu jest jakiś wypadek, to doopa blada; a autobus pojedzie sobie sąsiednią ulicą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 nie :D bo jest na prąd i ma szelki i wogole ;-) peace, powiedzmy ze sa tak samo fajne zeby nie bylo znowu jakies wojny :D Ale jeżeli na drodze trolejbusu jest jakiś wypadek, to doopa blada; a autobus pojedzie sobie sąsiednią ulicą ;) mowie trolejbus kontra tramwaj (autobus wiadomo lepszy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Mam refleksyjny wieczór, a więc: Tramwaj z kolei jest niezależny od korków, gdyż tory tramwajowe biegną w dużej mierze obok ulic, przynajmniej tak było w Krakowie. Reasumując- trolejbus nie dość, że zależny od trakcji, to jeszcze w korkach stoi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 witka A ja mam do was pytanie: czy jest (tzn.czy mamy ;) ) typowo trojmiejskie forum komputerowe? Tam o wiele latwiej by bylo uzyskac info na temat np.lokalnych sklepow czy juz bardziej konkretna pomoc. Pozdro 4 all P.s.A w tramwajach fajnie trzesie :D (no ale teraz to im sie cos pochrzanilo i zaczeli remontowac tory :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 hmmm.... a wiesz, ze w sumie takie 3miejskie forum mozna by zrobic :?: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Miasto ma 80 lat, parę starych wiejskich zabudowań - co to za zabytki?? Nie ma to jak Gdańsk :cool: :)i tu jestes w błędzie :wink: 80 lat temu Gdynia otrzymała prawa miejskie a tak naprawde jest troszke starsza np moja dzielnia :arrow: Witomino (VITAVA RULEZ) obchodziło ostatnio 750 lat :twisted: :twisted: :twisted: Napisałem wyraźnie, że MIASTO Gdynia ma 80 lat. Ja wiem, że wioska Gdynia ma swoje początki już w XIII w. Moja dzielnica - Brzeźno też powstała gdzieś w XIV w. BTW Vitava Ci się podoba??? 8O 8O Toż to rasowy "falowiec" w troszkę mniejszym wydaniu i nowocześniejszy... na Vitave nie narzekam bo przedtem byla tam łąka dla żurów :D a teraz jest tam ładny budyneczek, zrobili skrzyżowanie na nowo doszło kilka sklepów, :arrow: w sumie źle niejest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 E tam trolejbus to tak jak autobus [update] z szelkami :) Ja tam codziennie do szkoły szelkobusem pędze i musze sie przyznac ze do przyjemności tego niemożna zaliczyć :( jedyne czym prondojeb bije na głowe inne srodkie komunikacji miejskiej to jego przyśpieszenie - poprostu wymiata :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 No dobra, to teraz tylko czekac az ktos podchwyci pomysl na forum...;) ...no podchwycac! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 hehe widze ze spro osob z naszego 3miasta jest :P czemu sie wczesniej nie pokazaliscie???? tylko tera na zime jak sie nie chce wychodzic juz :P a gielda byla we wrzeszczu w szkole 45 ale juz tam, jej nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...