kowiczek Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Witam. Czy znajac jedynie napiecie XP 1800+ mozna ustalic czy sie bedzie dobrze krecil. Mam do kupienia taki procek i jedyne co wiem to to ze chodzi na 1,5V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Witam. Czy znajac jedynie napiecie XP 1800+ mozna ustalic czy sie bedzie dobrze krecil. Mam do kupienia taki procek i jedyne co wiem to to ze chodzi na 1,5V Raczej mało prawdopodobne żebyś z tego dowiedział się czy da się podkręcić - ale może się mylę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Większość dlt3c, czyli tych latających na 1,5 v kręci sie zaczepiście. Sam takiego mam :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Moj 1800+ leci na KT400 2250MHz stabilnie bo napiecie moge dac mu maxymalnie 1.6v co poprostu trzyma w miejscu tego procka. na NF mysle ze podleci duzo wiecej [2.4 a moze nawet 2.5GHz] Narazie trzyma mnie tylko napiecie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Moj 1800+ leci na KT400 2250MHz stabilnie bo napiecie moge dac mu maxymalnie 1.6v co poprostu trzyma w miejscu tego procka. na NF mysle ze podleci duzo wiecej [2.4 a moze nawet 2.5GHz] Narazie trzyma mnie tylko napiecie :/to samo mam :( tyle ze ja sprawdzielm i wiem ze na nf2 wykrece 2400mhz (12x200) przy 1.8 a to mnie dołuje dodatkowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 wszystkie procki z serii JIUHB to to samo i ta sama loteria - qmpela ma 1700+ DLT3C ktory przy 2,1GHz wymaga 1,7V, ja mam 1800+ ktory na 2,1GHz chodzi ze spokojem na 1,5V - gdybym mial wode to na 2,2 by spoko chodzil na 1,5V - a rekordzik jak w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Mam jego dane: AXDA1800DLT3C AIUGA 0236MPMW moze i o tym juz bylo gdzies ale prosze o szybka odpowiedz. Warto go brac czy nie????????????? Dzieki :!: :!: Dobra juz znalazlem, wiem ze nie warto :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 aiuga to palomino przecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 ostania wypowiedz konczy ten temat :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 aiuga to palomino przecie AIUGA to T-bread stepping A0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 ano sorki pomylilem sie :D ale ze A0 to jasno widac wiedz i tak doopa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...