Helmotron Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Witam, Mam problem, bo moj kolega postawil serwer do gry (jk2) i nie umie go obslugiwac. Powiedzial ze ja moge tylko ze musze miec dostep zdalny (jakos tak) jak to sie robi? Chce robic restary jego kompa itp. Prosze o odpowiedz najchetniej na gg: 2940845 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerzyR Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 uzyj programu np TightVNC - darmowy - zainstalowac jako proces win tylko niech kolega uaunie wszystkie hasla biosa itd zebys mogl wchodzic do win bez hasel podawania JerzyR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ja polecam program Epop, kiedys go uzywalem i działał :) Jest jeszcze w win xp taka opcja w ust. sieciowych o zdalnym dostępie do pulpitu, ale tym sie nie bawiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helmotron Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 thx, a macie moze linka do tych programow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Trojanem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 thx, a macie moze linka do tych programow?szukaj na www.google.pl keywords: epop download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 W w2k server mozna zrobic terminal :P Powinno zadzialac z tych programow o ktorych jest mowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...