pio Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Jakie pliki i foldery mogę usunąć z Windy XP, żeby obraz dysku zmniejszył się znacznie. Jestem przeziębiony i boję się wychodzić w deszcz po dodatkową CD-RW, a chce zrobić obraz systemu. Chodzi mi o niepotrzebne, bądź odtwarzające się po uruchomieniu Windy, pliki i foldery. Takie jak Temp, Prefetch, niepotrzebne bitmapy i wygaszacze ekranu. Czekam na propozycje o pojemności powyżej 1 MB i z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Plik wymiany? - chyba jest tworzony przy każdym starcie systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Bylo.... C:WINNTDriver Cache*.*C:WINNTsystem32dllcache*.*c:winnt*.logc:winnt*.txtc:winnt*.bmpC:Documents and SettingsAll UsersDokumentyDrWatson*.*c:hiberfil.sysc:pagefile.sys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Jestem przeziębiony i boję się wychodzić w deszcz po dodatkową CD-RW, a chce zrobić obraz systemu.to mnie rozbilo:) ale bedzie chyba tak: -z windowsa "temp" -cahce przegladarek usunac -kosz empty -... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Bylo.... C:WINNTDriver Cache*.*C:WINNTsystem32dllcache*.*c:winnt*.logc:winnt*.txtc:winnt*.bmpC:Documents and SettingsAll UsersDokumentyDrWatson*.*c:hiberfil.sysc:pagefile.sys jesli ktos ma zainstalowanego Service Packa to jeszcze: D:WINDOWSServicePackFilesi386*.* dodatkowe 250MB wolnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 jesli ktos ma zainstalowanego Service Packa to jeszcze: D:WINDOWSServicePackFilesi386*.* dodatkowe 250MB wolnego Ja mam SP1 i ani sladu po takim katalogu... PS. chyba mialo byc C: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZON Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 wyslac brata/sistre/mame/psa :D po plytke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 jesli ktos ma zainstalowanego Service Packa to jeszcze: D:WINDOWSServicePackFilesi386*.* dodatkowe 250MB wolnego Ja mam SP1 i ani sladu po takim katalogu... PS. chyba mialo byc C: ? no ja taki katalog mam i zajmuje dokladnie 276 MB a C: czy D: to zalezy gdzie sie mam system zainstalowany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 maybach - jeżeli ktoś ma doinstalowanego po instalacji SP1 - ja np. mam zintegrowanego z instalką i nie mam takiego folderu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 jesli ktos ma zainstalowanego Service Packa to jeszcze: D:WINDOWSServicePackFilesi386*.* dodatkowe 250MB wolnego Ja mam SP1 i ani sladu po takim katalogu... PS. chyba mialo byc C: ? SP1 można zainstalować z lub bez opcji odinstalowania go. Ty zapewne instalowałeś go bez tej opcji, a Maybach z...a pliki w tym folderze to poprzednie wersje plików systemowych (pre-servicepackowe ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 SP1 można zainstalować z lub bez opcji odinstalowania go. Ty zapewne instalowałeś go bez tej opcji, a Maybach z...a pliki w tym folderze to poprzednie wersje plików systemowych (pre-servicepackowe ;] )Prawie... SP1 zintegrowany z instalka :) A to juz Raptor wyjasnil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 jesli ktos ma zainstalowanego Service Packa to jeszcze: D:WINDOWSServicePackFilesi386*.* dodatkowe 250MB wolnego Ja mam SP1 i ani sladu po takim katalogu... PS. chyba mialo byc C: ? SP1 można zainstalować z lub bez opcji odinstalowania go. Ty zapewne instalowałeś go bez tej opcji, a Maybach z...a pliki w tym folderze to poprzednie wersje plików systemowych (pre-servicepackowe ;] ) nie do konca tak jest, poniewaz ja zainstalowalem SP1 bez mozliwosci odinstalowania i: D:WINDOWSServicePackFilesi386*.* - tu sa pliki od Service Packa 1 D:WINDOWSsystem32dllcache*.* - a tu sa originalne pliki ale nie wazne, wazne jest to ze mozna go DELETE i ma sie wiecej miejsca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...