shakur_45 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 napisałeś''2 przyciski rzutu ?? tzn co, ze jest osobny na lay- up i dunk ?? '' a ja odpowiedziałem że ten sam przycisk na layup i dunk i osobny na jumpshot czytam uważnie ;) fajnie że można wymusić faul pozdro 2 przyciski rzutu ?? tzn co, ze jest osobny na lay- up i dunk ?? to wlasnie byla moja odpowiedz w formie pytania na Twoje pytanie o to czy sa dwa klawisze rzutu uff ale zakrecone.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 a ja powiem tylko tyle dla mnie REWELACJA !!!!!!!!!! nic dodac nic ujac i nie bede sie rozwodzil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Wystarczylo nowe stery do Radka zainstalowac :twisted: (tak to jest jak sie jedzie na 2.4 a sa juz 3.9 ale i tak twierdze ze Catalisty 2.4 sa najlepsze :twisted: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 a ja powiem tylko tyle dla mnie REWELACJA !!!!!!!!!! nic dodac nic ujac i nie bede sie rozwodzil powiedz mi ktory przycisk za pivoty odpowiada :) ang. nazwe ;] jesli mozesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 no masz spin move / crossover - to szybki ruch do miniecia a jak pozycyjnie do protect ball przepychanbie potem rcuch strzalka w ktora strone uciekasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 no wlasnie myslalem ze spin move ale u mnie cos to nie chce dzialac tzn cos musze zle robic :/ no nic ide probowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 w końcu mamy realizm ,nawet wsady mniej fikuśne a fajniejsze ale grać się trzeba od nowa uczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 w końcu mamy realizm ,nawet wsady mniej fikuśne a fajniejsze ale grać się trzeba od nowa uczyć zgadza sie, paczki juz nie taki kosmiczne tylko takie bardziej rzeczywiste ( w 2003 to latali jak by sprezyny mieli) , a co do trudnosci to jest duzo gorzej... Komputer naprawde dobrze juz gra i na ostatnim stopniu trudnosci jest juz naprawde jazda (wreszcie :) ) w 2003 bylo za latwo, hehe w 2003 wygrywalem 30-40 pkt. tutaj zagralem na przedostatnim stopniu trudnosci i dostalem w dupe 20 pkt :), pogralem troche pogralem i juz jest ok... ogolnie postep widac, szczegolnie wlasnie w obronie naprawde fajnie to juz wyglada ...pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 wiesz może jak grać starymi zespołami ,podobno się da bulsami z jordanem i pipenem ,lub lakersami z magikiem worthym kareemem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 wiesz może jak grać starymi zespołami ,podobno się da bulsami z jordanem i pipenem ,lub lakersami z magikiem worthym kareemem?? hmmm tak??? tego nie wiem, fajnie by bylo :) musze poszukac tej mozliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 no i moje małe spostrzeżenia,ea się postarała i wykorzystała możliwości jakie dała jej nba2003 -udoskonalony freestyle -naprawdę czuć przeciwnika i wyzwanie jakie stawia właśne najbardziej podoba mi się kontakt fizyczny z zawodnikami i to ze często poprostu niepozwalają na jakieś zagranie poprzez bliskie krycie nowe za..rąbste podania jednorącz znad głowy brakuje mi tylko podania kozłem zza głowy ale może przeoczyłem to naprawdę wygląda jak mecz i te aleyupy,miodzio trudno się rzuca trzeba dłuze przytrzymać co sprawia że przeciwnik ma szanse bloku ale i my ,mozliwość zmiany decyzji na podanie naskok -fantastyczna sprawa szczególnie podoba mi się zastosowane w kierunku od kosza spróbujcie wychodzi makbryczne odejście bloki makabra realne ale trzeba widzę zmniejszyć prawdopodobieństwo te animacje ech wogóle zmniana gry diametralna mógłbym pisać i pisać co do minusów to 2 razy zdażylo mi się TMC alyupa do tyłu (bez wsadu) z odlełości kilku metrów od kosza może jescze coś znajdę ale narazie jestem zachwycony predkość gry - 47 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 a co do samej gry dla mnie jest wspaniala duzo lepsza od 2003 ale ma niestety glupie bugi u mnie koles paczke zrobil od tylu kosza reka przeleciala/przeniknela przez tablice i wsadzila pilke :lol: :lol: , glupio to wygladalo .... ale ogolnie to nie ma wielu bledow, obrona jest super teraz naprawde czuje sie przeciwnika ... jest SUPER no i predkosc gry prawie taka sama jak w 2003 gram w 1280x1024 4xAA 8xanizo i wszystko na maxa w detalach i najnizsza wartosc FPS jaka widzialem (wlaczylem frapsa) to 41 klatek wiec naprawde postarali sie pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziombel Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 hmmm, wedlugm mnie super...i grafika i grywalnosc, poziom trdnosci tesh jest ok!!! jedynym minusem wg mnie jest to, jak zawodnicy kozluja pilke w miejscu albo idac powoli, totalna klapa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Ups cos mialem kiksa. Teraz poszukalem i jest. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staruszek Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Witam serdecznie... Widze, że wielu tutaj fachowców koszykówki wirtualnej (jak i prawdziwej)więc dobrze trafilem. Chodzi mi mianowicie o to, że mam problem z rzutami do kosza nie wiem jak wy ale przy prawie każdym rzucie nie trafiam istna masakra powiedzcie mi czy to są tak dziwne ustawienia tej gierki czy ona jest tak maxymalnie trudna. A jeszcze jedno wiecie może jak się robi zwody jesli tak po prosze o nazwe angielską abym wiedział jaką litere mam przypisać danej funkcjii. Z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Witam serdecznie... Widze, że wielu tutaj fachowców koszykówki wirtualnej (jak i prawdziwej)więc dobrze trafilem. Chodzi mi mianowicie o to, że mam problem z rzutami do kosza nie wiem jak wy ale przy prawie każdym rzucie nie trafiam istna masakra powiedzcie mi czy to są tak dziwne ustawienia tej gierki czy ona jest tak maxymalnie trudna. A jeszcze jedno wiecie może jak się robi zwody jesli tak po prosze o nazwe angielską abym wiedział jaką litere mam przypisać danej funkcjii. Z góry dziękuje co do rzutyu hmmm wydaje sie proste wyskakujesz do gory (klawisz rzutu shot) czekasz jak bedzie zawodnik w najwyzszym punkcie skoku i wciskasz jeszcze raz klawisaz rzutu wtedy rzuca, a co do zwodow w nba 2004 jest to troche trudniejsze niz w 2003 ( wreszcie :) ) masz klawisze crossover/spin move to jest do szybkich zwodow podczas kozlowania, zeby minac obronce w biegu, jak juz jest blisko ciebie to juz ci to nie wyjdzie tylko gdy stoi daleko od ciebie, i masz jeszcze klawisz , kurcze zapomnialem jak sie nazywal pro dryble czy cos takiego (jego odpowiednik w obronie to zbiorka i blok - bo wiesz ze te same klawisze ataku maja inny odpowiednik w obronie) i ten klawisz uzywaj jak juz jestes blisko kosza koles zrobi ladny zwodzik z naskokiem potem zaraz wciskasz dunk/lay up albo shot i masz extra akcje - to tak w skrocie :) bo mozliwosci jest duzo wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 przy rzutach ważne jest też jakim zawodnikiem grasz jaki ma wyskok i czy rzucasz z pozycji,wyskoku w gorę czy też w bok tył ,trzeba potrenować ogólnie trochę pożniej trzeba rzucać niż w 2003 bo animacja jest bardziej zlożona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Umie ktos robic jakies ruchy z Freestyle za pomoca klawiatury? Trzeba trzymac crossover/spin button i strzalki, zeby zrobic. Ale mi nie wychodza :/ Nawet nie wiem jak to ma wygladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Te cracki, seriale i linki zachowajcie dla siebie. Kilka postow jest zmienionych, kilka wogole wywalonych. Trzymajcie sie tematu samej gry a nie jak ja skopiowac albo jak graja cyrkowcy z AD1. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomad Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Witam!!! Wie moze ktos co trzeba spelnic w NBA Live 2004 aby moc zagrac druzyna Chicaco Bulls z lat ich najlepszych swietnosci. Tworcy chwala sie, ze taka opcja istnieje, ale czy ktos juz z Was to osiagnal. Wielka szkoda, ze dopiero teraz seria NBA Live wyglada tak jak wyglada bo Jordana juz nie ma, a On wciaz jest najlepszy i fajnie byloby popatrzec na ruchy firmowane jego nazwiskiem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 ma ktoś moze jakiegoś linka do plików z rosterami ?? :D i ponawiam pytanie nad moim postem.... kody.... na stare chicago i moze na inne drużyny podzieli sie ktoś ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...