Skocz do zawartości
michu19

Pytanie dotyczace pamieci ram..

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie czy wy nie myslicie - pytajac o czestotliwosci mialem na mysli czy 400 nie bedzie kolidowac z tym prockiem o magistrali 333 - a nie czy lepsza jest 400 od 333. wiec jaka jest prawda????

heheeh OK - sorry wodzu - to my jestesmy lamusami i sorry ze odezwalismy sie z w tym bardzo inteligentnym watku i naprawde wez te 333 bo 400 sie zmarnuja :)

aha i dzieki za wyjasnienie o co pytales tak naprawde bo ja taki glupek jak i reszta myslala ze pytasz ktora jest szybsza :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heheeh OK - sorry wodzu - to my jestesmy lamusami i sorry ze odezwalismy sie z w tym bardzo inteligentnym watku i naprawde wez te 333 bo 400 sie zmarnuja

Nie bedziesz człowieku oceniał czy watek ktory przedstawilem jest inteligentny badz nie - to nie jest twoja sprawa, jak masz głupio pisac to lepiej sie nie odzywaj, okazuje sie ze nie wszyscy moga byc takimi genjuszami jak ty - twoje szczescie, i uszanuj to o co pytaja inni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wow nowy a jaki pyskaty patrzcie go :D 

bierz 333 bo i tak nie bedizesz iwedział po co ci 400 :D

Heh nastepny odwazny sie znalazł - prosze bardzo, widac ze jest to forum ludzi chorych umysłowo, przynajmniej juz dwoch widze.z twojego stylu wypowiedzi wynika ze jestes jakims smarkaczem, a smarkacze nie maja prawa głosu wiec siedz cicho i nie wtracaj sie w dyskusje dorosłych;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh nastepny odwazny sie znalazł - prosze bardzo, widac ze jest to forum ludzi chorych umysłowo, przynajmniej juz dwoch widze.z twojego stylu wypowiedzi wynika ze jestes jakims smarkaczem, a smarkacze nie maja prawa głosu wiec siedz cicho i nie wtracaj sie w dyskusje dorosłych;]

ej no koleś nie pozwalaj sobie może co bo to ty pyskujesz a nie ja. ja sie nie posugłuje techniką płaczu i tupania nogami ( ty tak) możesz se kupic pc 400 jak se chcesz ale i tak nie bedziesz wiedział jak je ustawić na pc 400 bedą chodziły na 333

ps1.wyżej wyciągniete wnioski wyciągniete na podstawie wcześniejszych wypowiedzi sznaownego pana michu19 (czauczesku :D:D:D:D )(no offence)

ps2.lpc spoko mi też sie podoba ale to był dla mnie wysiłek bo jestem takim smarkaczeem i myślenie sprawia mi takie głopoty że bajka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

No Barton 2500+ chodzi fabrycznie z magistala 166(333) wiec lepiej wez 333. Jesli jednak chcesz zmienic magistrale procka na 200(400) tak jak ja mam - to wez sobie DDR400 zeby Ci pracowalo synchronicznie.

Pozdr

to bedzie dobre rozwiazanie, tylko bede musial sie pokusic o zmiane magistrali, a wydajnosc na ddr400 bedzie znacznie wieksza

dzieki

pozdrawian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

No Barton 2500+ chodzi fabrycznie z magistala 166(333) wiec lepiej wez 333. Jesli jednak chcesz zmienic magistrale procka na 200(400) tak jak ja mam - to wez sobie DDR400 zeby Ci pracowalo synchronicznie.

Pozdr

Popieram kolegę i nie przejmuj się tymi textami innych - czasami tak bywa, ale nie prowokuj dalszej kłótni, bo to nie jest forum Legii i nie wątek pt: "Czy Legia bedzie mistrzem polski", tylko forum ludzi kulturalnych.

Co do pytania, jak nie chcesz kręcić proca to nie przepłacaj tylko kup 333 i bedziesz miał synchronicznie.

PS: Proszę się nie czepiać za przykład z forum Legii - nie komentować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> pamiątki 333 np. TwinMosa na M-tec'ach i w miare potrzeby ustawić je na DDR400 - jeśli będziesz się bawił w o/c.

W podkręcaniu właśnie o to chodzi (m.in.) żeby za mniejsze pieniądze mieć sprzęt porównywalny, albo lepszy niż sprzęt z wyższej półki.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej no koleś nie pozwalaj sobie może co bo to ty pyskujesz a nie ja. ja sie nie posugłuje techniką płaczu i tupania nogami ( ty tak) możesz se kupic pc 400 jak se chcesz ale i tak nie bedziesz wiedział jak je ustawić na pc 400 bedą chodziły na 333

ps1.wyżej wyciągniete wnioski wyciągniete na podstawie wcześniejszych wypowiedzi sznaownego pana michu19 (czauczesku :D:D:D:D )(no offence)

ps2.lpc spoko mi też sie podoba ale to był dla mnie wysiłek bo jestem takim smarkaczeem i myślenie sprawia mi takie głopoty że bajka

ej no juz nie krzycz na niego bo sie w sobie zamknie...........a post faktycznie nie najwyzszych lotow.....tak wiem pewnie jestem smarkaczem,tak tak otoz to.....kolejny chory na forum dla chorych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde znalezli sie mastachy do spraw komputerow- widze ze nawet kolko wzajemnej adoracji otwieracie - nie ma co jak "fachowcy" daja takie "fachowe" odpowiedzi - dlatego uwazam ze to forum schodzi na psy - jak sie wam watek nie podoba i nie jestescie w stanie wniesc nic pozytecznego do watku to sie nie udzielajcie a umrze on smiercia naturalna gdzies na krancach forum

I jeszcze jedno slyszeliscie o takim powiedzeniu ze nie ma glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde znalezli sie mastachy do spraw komputerow- widze ze nawet kolko wzajemnej adoracji otwieracie - nie ma co jak "fachowcy" daja takie "fachowe" odpowiedzi - dlatego uwazam ze to forum schodzi na psy - jak sie wam watek nie podoba i nie jestescie w stanie wniesc nic pozytecznego do watku to sie nie udzielajcie a umrze on smiercia naturalna gdzies na krancach forum

I jeszcze jedno slyszeliscie o takim powiedzeniu ze nie ma glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi ????

Zgadzam się z tobą, ostatnio nie można tu żadnych dobrych rad przeczytać, są tylko mondrale co są już najlepsi i powinni się nazywać Mc Gywer :lol: :lol: :lol: Ja też tak sobie tylko pier...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...