michu19 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Jezeli kupuje athlona 2.5 barton to warto brac pamiec np.512mb na czestotliwosci 400 czy raczej powinno sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> na 333???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 jesli zadajesz takie pytania, to nie przepłacaj i weź 333; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 To zależy tylko od twojego portfela. Obie będą działały dobrze, oczywiście 400 są szybsze ale to też zależy od firmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 jesli zadajesz takie pytania, to nie przepłacaj i weź 333; doskonaly komentarz ... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Ludzie czy wy nie myslicie - pytajac o czestotliwosci mialem na mysli czy 400 nie bedzie kolidowac z tym prockiem o magistrali 333 - a nie czy lepsza jest 400 od 333. wiec jaka jest prawda???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 no nie powinny "kolidowac" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Ludzie czy wy nie myslicie - pytajac o czestotliwosci mialem na mysli czy 400 nie bedzie kolidowac z tym prockiem o magistrali 333 - a nie czy lepsza jest 400 od 333. wiec jaka jest prawda???? heheeh OK - sorry wodzu - to my jestesmy lamusami i sorry ze odezwalismy sie z w tym bardzo inteligentnym watku i naprawde wez te 333 bo 400 sie zmarnuja :) aha i dzieki za wyjasnienie o co pytales tak naprawde bo ja taki glupek jak i reszta myslala ze pytasz ktora jest szybsza :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 heheeh OK - sorry wodzu - to my jestesmy lamusami i sorry ze odezwalismy sie z w tym bardzo inteligentnym watku i naprawde wez te 333 bo 400 sie zmarnuja Nie bedziesz człowieku oceniał czy watek ktory przedstawilem jest inteligentny badz nie - to nie jest twoja sprawa, jak masz głupio pisac to lepiej sie nie odzywaj, okazuje sie ze nie wszyscy moga byc takimi genjuszami jak ty - twoje szczescie, i uszanuj to o co pytaja inni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 wow nowy a jaki pyskaty patrzcie go :D bierz 333 bo i tak nie bedizesz iwedział po co ci 400 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 wow nowy a jaki pyskaty patrzcie go :D bierz 333 bo i tak nie bedizesz iwedział po co ci 400 :D fajnie to ujołes :) popieram :) :lol: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 mozesz smialo brac 400 bez problemow beda dzialac z twoim procem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 wow nowy a jaki pyskaty patrzcie go :D bierz 333 bo i tak nie bedizesz iwedział po co ci 400 :D Heh nastepny odwazny sie znalazł - prosze bardzo, widac ze jest to forum ludzi chorych umysłowo, przynajmniej juz dwoch widze.z twojego stylu wypowiedzi wynika ze jestes jakims smarkaczem, a smarkacze nie maja prawa głosu wiec siedz cicho i nie wtracaj sie w dyskusje dorosłych;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Witam! No Barton 2500+ chodzi fabrycznie z magistala 166(333) wiec lepiej wez 333. Jesli jednak chcesz zmienic magistrale procka na 200(400) tak jak ja mam - to wez sobie DDR400 zeby Ci pracowalo synchronicznie. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 wow nowy a jaki pyskaty patrzcie go :D bierz 333 bo i tak nie bedizesz iwedział po co ci 400 :D Heh nastepny odwazny sie znalazł - prosze bardzo, widac ze jest to forum ludzi chorych umysłowo, przynajmniej juz dwoch widze.z twojego stylu wypowiedzi wynika ze jestes jakims smarkaczem, a smarkacze nie maja prawa głosu wiec siedz cicho i nie wtracaj sie w dyskusje dorosłych;] ej no koleś nie pozwalaj sobie może co bo to ty pyskujesz a nie ja. ja sie nie posugłuje techniką płaczu i tupania nogami ( ty tak) możesz se kupic pc 400 jak se chcesz ale i tak nie bedziesz wiedział jak je ustawić na pc 400 bedą chodziły na 333 ps1.wyżej wyciągniete wnioski wyciągniete na podstawie wcześniejszych wypowiedzi sznaownego pana michu19 (czauczesku :D:D:D:D )(no offence) ps2.lpc spoko mi też sie podoba ale to był dla mnie wysiłek bo jestem takim smarkaczeem i myślenie sprawia mi takie głopoty że bajka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 lol chopaki peace !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Witam! No Barton 2500+ chodzi fabrycznie z magistala 166(333) wiec lepiej wez 333. Jesli jednak chcesz zmienic magistrale procka na 200(400) tak jak ja mam - to wez sobie DDR400 zeby Ci pracowalo synchronicznie. Pozdr to bedzie dobre rozwiazanie, tylko bede musial sie pokusic o zmiane magistrali, a wydajnosc na ddr400 bedzie znacznie wieksza dzieki pozdrawian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Witam! No Barton 2500+ chodzi fabrycznie z magistala 166(333) wiec lepiej wez 333. Jesli jednak chcesz zmienic magistrale procka na 200(400) tak jak ja mam - to wez sobie DDR400 zeby Ci pracowalo synchronicznie. Pozdr Popieram kolegę i nie przejmuj się tymi textami innych - czasami tak bywa, ale nie prowokuj dalszej kłótni, bo to nie jest forum Legii i nie wątek pt: "Czy Legia bedzie mistrzem polski", tylko forum ludzi kulturalnych. Co do pytania, jak nie chcesz kręcić proca to nie przepłacaj tylko kup 333 i bedziesz miał synchronicznie. PS: Proszę się nie czepiać za przykład z forum Legii - nie komentować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Możesz <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> pamiątki 333 np. TwinMosa na M-tec'ach i w miare potrzeby ustawić je na DDR400 - jeśli będziesz się bawił w o/c. W podkręcaniu właśnie o to chodzi (m.in.) żeby za mniejsze pieniądze mieć sprzęt porównywalny, albo lepszy niż sprzęt z wyższej półki. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Ale niestety jak się okazuje twinmosy się nie kręcą :( http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=48116 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Moje sie kręca dobrze jak na KT333 - ogranicza mnie dzielnik 1/5 ale przy 192 FSB i tmingach 2,3,5,2,1T bodajże prz napięciu 2.8V chodzą spoko - jak dla mnie to dobre o/c. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 wow nowy a jaki pyskaty patrzcie go :D bierz 333 bo i tak nie bedizesz iwedział po co ci 400 :D Heh nastepny odwazny sie znalazł - prosze bardzo, widac ze jest to forum ludzi chorych umysłowo, przynajmniej juz dwoch widze.z twojego stylu wypowiedzi wynika ze jestes jakims smarkaczem, a smarkacze nie maja prawa głosu wiec siedz cicho i nie wtracaj sie w dyskusje dorosłych;] ej no koleś nie pozwalaj sobie może co bo to ty pyskujesz a nie ja. ja sie nie posugłuje techniką płaczu i tupania nogami ( ty tak) możesz se kupic pc 400 jak se chcesz ale i tak nie bedziesz wiedział jak je ustawić na pc 400 bedą chodziły na 333 ps1.wyżej wyciągniete wnioski wyciągniete na podstawie wcześniejszych wypowiedzi sznaownego pana michu19 (czauczesku :D:D:D:D )(no offence) ps2.lpc spoko mi też sie podoba ale to był dla mnie wysiłek bo jestem takim smarkaczeem i myślenie sprawia mi takie głopoty że bajka ej no juz nie krzycz na niego bo sie w sobie zamknie...........a post faktycznie nie najwyzszych lotow.....tak wiem pewnie jestem smarkaczem,tak tak otoz to.....kolejny chory na forum dla chorych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Kurde znalezli sie mastachy do spraw komputerow- widze ze nawet kolko wzajemnej adoracji otwieracie - nie ma co jak "fachowcy" daja takie "fachowe" odpowiedzi - dlatego uwazam ze to forum schodzi na psy - jak sie wam watek nie podoba i nie jestescie w stanie wniesc nic pozytecznego do watku to sie nie udzielajcie a umrze on smiercia naturalna gdzies na krancach forum I jeszcze jedno slyszeliscie o takim powiedzeniu ze nie ma glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpp Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Kurde znalezli sie mastachy do spraw komputerow- widze ze nawet kolko wzajemnej adoracji otwieracie - nie ma co jak "fachowcy" daja takie "fachowe" odpowiedzi - dlatego uwazam ze to forum schodzi na psy - jak sie wam watek nie podoba i nie jestescie w stanie wniesc nic pozytecznego do watku to sie nie udzielajcie a umrze on smiercia naturalna gdzies na krancach forum I jeszcze jedno slyszeliscie o takim powiedzeniu ze nie ma glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi ???? Zgadzam się z tobą, ostatnio nie można tu żadnych dobrych rad przeczytać, są tylko mondrale co są już najlepsi i powinni się nazywać Mc Gywer :lol: :lol: :lol: Ja też tak sobie tylko pier... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...