Vadeer Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Czy widzial juz ktos gdzies jakies testy tego coolerka? Bo niby za pare dni ma sie pojawic juz i u nas a testow z nim jeszcze nie widzialem. Prosze dajcie jakies linki jesli znacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 http://www.a1-electronics.net/Heatsinks/20...o12_Oct03.shtml http://www.pcextreme-fr.com/index.php?page...TtVolcano12.php http://www.bjorn3d.com/_preview.php?articl...=347&pageID=487 a najwiecej to w sumie tu: http://search.yahoo.com/search?p=%22volcan...n=20&fl=0&x=wrt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 A nie wie ktos kiedy dokładnie bedzie do kupjenja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 mi w prolinie powiedzieli abym sie pod koniec tygodnia zapytal bo moze juz bedzie. tylko ceny ciagle nie znaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 kurcze slabo wypadl ten volcano 12: -przy predkosci low jest porownywalny z zalmanem 7000 AlCu, -przy high przebija go na glowe -a jak widzialem prawie dorownuje zalmanowi 7000 Cu, ale przy max obrotach (5500obr/min) no a wtedy wydziela duzo halasu i gdzies widzialem ze wazy wiecej niz 708g chyba zmienie mobo i kupie zalmana 7000 Cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Jak sobje wyobraże 48db to już mi nie dobże chyba jednak rozważe ThermalTake SilentBoost cichy i wydajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Jak sobje wyobraże 48db to już mi nie dobże chyba jednak rozważe ThermalTake SilentBoost cichy i wydajnyzauwaz, ze V12 ma taki sam przeplyw powietrza w trybie low jak SilentBoost i daje taki sam halas. a chyba warto miec w rezerwie kilkaset obrotow wiecej (wiekszy przeplyw) z nieznaczym podwyzszeniem halasu niz pozostac na tym samym.. w SilentBoost nie zwiekszysz przeciez obrotow. pozostaje tylko jedna kwestawia.. CENA :twisted: w niemczech 35euro (na ktorejs stronie widzialem). a co bedzie u nas? SUPER test, tylko szkoda ze po niemiecku a ja ni w zab tego jezyka nie kumam :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 coraz bardziej mi nie pasuje to Volcano 12. napalilem sie jak dzika swinia ale wtedy testow jeszcze nie bylo. a w sumie szkoda mi torche kasy aby nowe mobo z dziurami kupowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Moze i jest głosny na minimum ale terz bedzie sporo droższy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 ja dalej napalony jestem :twisted: wiatrak mi potrzebny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Pytalem sie w Proline'ie i sami juz w koncu nie wiedza kiedy bedzie Volcano 12. Mialo niby byc pod koniec miesiaca, no ale... Ceny tez nie ustalili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...