Nostromo Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Wiem że zaraz 1000 osob mnie pobije zebym szukal i ze sie w ogole nie nadaje, ale konkretnej odp na pytanie nie mogelm znalezc, a pytanie brzmi przy P4 1,6 512ram do jakich wartosci moge podkrecic Sapphire Radeona 9100 64MB 128 oraz 64bit, tak zeby sie za bardzo nie grzal, mowa o seryjnym chlodzeniu, bede podkrecal w powerstripe, a moze to glupi pomysl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 jasnowidz nieczynny - krec a sie dowiesz ... u mnie biega jak w podpisie na seryjnym chlodzeniu i radiatorkow ale sa i takie "sztuki" co wogule sie nie kreca ... chyba jonathan takiego trafil ... i nie gadaj ze nie znalazles bo jest duzo o kreceniu 9100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 odpowiedzi do tego topicu znajdziesz tylko i wyłacznie na forum www.wróżki.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 najlepiej zapytac kogos ile sie kreci potem ustawic i jeszcze miec pretensje ze nie działa :D nie wiecie? :> to jest ich taktyka. Kolega zamiast szukac wrózki moze by wzial sie za testy.. krec po 5 mhz poki ci sie nie beda pojawiac jakies artefakty w 3dmarku ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...