.::FreeMan::. Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 no wlasnie, wie ktos jak??? bo juz mnie to badziewie denerwuje... jakies nedzne programy sie instaluja na niektorych stronach i wogole... mam mozille jako domyslna przegladare, ktora blokuje popupy i instalowanie shitow ale nieraz wyskakuja one w oknie IE!! :evil: mozna IE calkowicie usunac??? PS: mam win XP pozdrawiam FreeMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Nie, nie mozna usunąć. Możesz korzystać z innej przeglądarki ale IE usunąć sie nie da. Jak nie chcesz Internet Explorera to zainstaluj sobie inny system lub Windows 3.x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 dla testu zmienilem nazwe pliku: "C:Program FilesInternet ExplorerIEXPLORE.EXE" na: "C:Program FilesInternet ExplorerIEXPLORE.EXE.old" i efekty byly... obiecujace. Ale jako ze nie uzywam IE to nie wiem czy na dluzsza mete cos to da.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 no moze byc cos takiego :P XPLite bylo fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 tak archeolog, jakby ktoś pytał...;] a problem cały czas ten sam - jak całkowicie usunąć IE6 i outlook express??? czytałem jakieś tam artykuły z microsoftu ale oni każą odinstalować sp1 a ja mam sp1 zintegrowane z winem... sys to oczywiście win xp + sp1 pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 dobra archeolog ale odkrywczy:] hehe juz znalazłem ze ponoć tego nie ma sensu odinstalowywać bo inne progsy/system korzysta z części tych samych funkcji... czyli jestesmy skazani na shit...hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Dokładnie! Ja używał Opery 7.53 PL. Jest cudna jak miód prosto od pszczół.....ale ten IE6....nie do ruszenia....szkoda :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 tez korzystam z opery i jakos internet explorer mi specjalnie nie przeszkadza. BTW. Wy tez tak macie w operze ze podczas przedladania forum nielaleznie ktora strone wybieze i tak leci na pierwsza (dopiero wylaczenie javascript pomaga usunac tego problema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 U mnie leci na tą stronę którą wybrałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 no moze byc cos takiego :P XPLite bylo fajne :) Ja sprawdziłem osobiście i działa - usuwa również Outlooka, gierki windowsowe i mase badziewia kótrego niepotrzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 mozna ale nie radze :/ kiedys usunolem ten szajs jakimis softami i wszytsko OK dopoki nie chcialem zainstalwoac jakiejs gry chyba NFS hp2 no i do instalacji wymagala IE ( LOL ) no i w gre nie pogralem bo zainstalowac sie tego syfu spowrotem nie dalo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...