Skocz do zawartości
.::FreeMan::.

InternetExplorer- (jak/czy)mozna usunac ten shit calkowicie?

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie, wie ktos jak??? bo juz mnie to badziewie denerwuje... jakies nedzne programy sie instaluja na niektorych stronach i wogole... mam mozille jako domyslna przegladare, ktora blokuje popupy i instalowanie shitow ale nieraz wyskakuja one w oknie IE!! :evil:

mozna IE calkowicie usunac???

PS: mam win XP

pozdrawiam

FreeMan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla testu zmienilem nazwe pliku:

"C:Program FilesInternet ExplorerIEXPLORE.EXE" na:

"C:Program FilesInternet ExplorerIEXPLORE.EXE.old"

i efekty byly... obiecujace. Ale jako ze nie uzywam IE to nie wiem czy na dluzsza mete cos to da....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak archeolog, jakby ktoś pytał...;]

a problem cały czas ten sam - jak całkowicie usunąć IE6 i outlook express??? czytałem jakieś tam artykuły z microsoftu ale oni każą odinstalować sp1 a ja mam sp1 zintegrowane z winem...

sys to oczywiście win xp + sp1

pomocy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie! Ja używał Opery 7.53 PL. Jest cudna jak miód prosto od pszczół.....ale ten IE6....nie do ruszenia....szkoda :( :( :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez korzystam z opery i jakos internet explorer mi specjalnie nie przeszkadza.

BTW. Wy tez tak macie w operze ze podczas przedladania forum nielaleznie ktora strone wybieze i tak leci na pierwsza (dopiero wylaczenie javascript pomaga usunac tego problema

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozna ale nie radze :/ kiedys usunolem ten szajs jakimis softami i wszytsko OK dopoki nie chcialem zainstalwoac jakiejs gry chyba NFS hp2 no i do instalacji wymagala IE ( LOL ) no i w gre nie pogralem bo zainstalowac sie tego syfu spowrotem nie dalo :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi