ssound Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Codzi mi o wysokie ustawienia FSB, czy to ma cos do dysku, skruci zywotnosc, panie mi za dwa dni :evil: ? Dysk mi sie nie nagrzewa, system baaaardzo stabilny i wogule ale boje sie ze mi prawie 40 GB danych szlag trafi :( Mam teraz ustawione 147/147 za dużo dałem? Temperatura cpu spoko, wiec mam sie co bać czy nie? :roll: :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 postaraj sie, aby na pci nie poszlo wiecej jak 37-38, to jest taka 100% granica bezpieczenstwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFO55 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 FSB = 133MHz + 10%= 133+13=146 tyle masz FSB = 133MHz + 20%= 133+27=160 tyle powiniwn wytrzymać dysk bez łaski Zatem masz jeszcze trochę możliwości (rezerwy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 postaraj sie, aby na pci nie poszlo wiecej jak 37-38, to jest taka 100% granica bezpieczenstwa Ja mam 41 MHz na PCI od roku a moj Quantum hula bez problemow. IMO zalezy jaki dysk, a jak sie grzeje to wiatrakiem go i spokoj :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 postaraj sie, aby na pci nie poszlo wiecej jak 37-38, to jest taka 100% granica bezpieczenstwa Ja mam 41 MHz na PCI od roku a moj Quatum hula bez problemow. IMO zalezy jaki dysk, a jak sie grzeje to wiatrakiem go i spokoj :twisted: ciesze sie razem z toba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 hmm u mnie oba dyski pracuja na PCI 42 MHz ... od ponad pol roku i nic im sie nie stalo oprocz tego ze pracuja duuuuuuuzo szybciej ... ale to jest prawda np takie Baracudy nie lubia wysokich czestotliowsci PCI ... podpialem jedna u siebie to siadla i wyladowala w servisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...