M@KER Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Dzisiaj dostałem paczke z płyta główna dla kumpla. Wysłali mi priorytetem. Kurier jakiś ślepy był cena do zapłaty była 887,50 zł a on z takim tekstem : Po co tu te zera przed ta siódemką??? Ja na to że może teraz tak robią i dałem mu 7,50. Nie mogłem uwieżyć w niekompetencje tego kuriera Dziecko szczęścia ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 ja miałem tak samo z siriusem dałem o 200zł mniej babka źle przeczytała a jak sie zorientowałem po 3 dniach to było zapuźno żeby oddac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Dzisiaj dostałem paczke z płyta główna dla kumpla. Wysłali mi priorytetem. Kurier jakiś ślepy był cena do zapłaty była 887,50 zł a on z takim tekstem : Po co tu te zera przed ta siódemką??? Ja na to że może teraz tak robią i dałem mu 7,50. Nie mogłem uwieżyć w niekompetencje tego kuriera Dziecko szczęścia ;p Moze on i dziecko szczescia ale pomyslcie jak by to bylo gdybyscie to wy mieli zaplacic te brakujace 880zl :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 he ja znam to uczucie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 he... :D szczesciarz i tyle :P a druga strona :) jak robi tak ma:) a ze goczytac nie nauczyli hmm a tak paczac innym katem to dr'a zepsu tez wina :) powinienes mu zwrocic uwage :) ale to polska wkoncu i kazdy proboye sie wzbogacic na czyjejs nieuwadze :) :P sorka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 he... :D szczesciarz i tyle :P a druga strona :) jak robi tak ma:) a ze goczytac nie nauczyli hmm a tak paczac innym katem to dr'a zepsu tez wina :) powinienes mu zwrocic uwage :) ale to polska wkoncu i kazdy proboye sie wzbogacic na czyjejs nieuwadze :) :P sorka Exactly :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 jeden pies, wazne, ze duzo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Poczta Polska kradnie nie od dziś. Już wiele razy niedochodziły do mnie paczki bądź były jakieś "braki" w zawartości. A to się książka zapodziała, a to koperta z kasą. Tak już jest. Reklamacje na niewiele się zdają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Bo Nasz kraj jest taki fajny że nawet w Kościele Cię okradnąOstatnio ojcu kumpla skroili 3310 podczas mszy niedzielnej, a zeby bylo smieszniej ksiadz wspominal o zlodziejstwie na kazaniu :evil:Dlatego lepiej je omijac z daleka :D ;) Kobus: wspolczuje...Ja takich problemow nei mialem, ale raz mialem nieszczescie zobaczyc jak traktuja moja przesylke :? (grafa) Lece szybko na poczte priorytetem nadac, a akurat podjechali po paczki... Gosciu zabral paczke i rzucil nia z odleglosci do auta :? :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...