Skocz do zawartości
kobus

Poczta polska mnie okradla

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj dostałem paczke z płyta główna dla kumpla. Wysłali mi priorytetem. Kurier jakiś ślepy był cena do zapłaty była 887,50 zł a on z takim tekstem : Po co tu te zera przed ta siódemką???

Ja na to że może teraz tak robią i dałem mu 7,50. Nie mogłem uwieżyć w niekompetencje tego kuriera

Dziecko szczęścia ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj dostałem paczke z płyta główna dla kumpla. Wysłali mi priorytetem. Kurier jakiś ślepy był cena do zapłaty była 887,50 zł a on z takim tekstem : Po co tu te zera przed ta siódemką???

Ja na to że może teraz tak robią i dałem mu 7,50. Nie mogłem uwieżyć w niekompetencje tego kuriera

Dziecko szczęścia ;p

Moze on i dziecko szczescia ale pomyslcie jak by to bylo gdybyscie to wy mieli zaplacic te brakujace 880zl :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he... :D szczesciarz i tyle :P a druga strona :) jak robi tak ma:) a ze goczytac nie nauczyli

hmm a tak paczac innym katem to dr'a zepsu tez wina :) powinienes mu zwrocic uwage :) ale to polska wkoncu i kazdy proboye sie wzbogacic na czyjejs nieuwadze :)

:P sorka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he... :D szczesciarz i tyle :P a druga strona :) jak robi tak ma:) a ze goczytac nie nauczyli 

hmm a tak paczac innym katem to dr'a zepsu tez wina :) powinienes mu zwrocic uwage :) ale to polska wkoncu i kazdy proboye sie wzbogacic na czyjejs nieuwadze :)

:P sorka

Exactly :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczta Polska kradnie nie od dziś. Już wiele razy niedochodziły do mnie paczki bądź były jakieś "braki" w zawartości. A to się książka zapodziała, a to koperta z kasą. Tak już jest. Reklamacje na niewiele się zdają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo Nasz kraj jest taki fajny że nawet w Kościele Cię okradną

Ostatnio ojcu kumpla skroili 3310 podczas mszy niedzielnej, a zeby bylo smieszniej ksiadz wspominal o zlodziejstwie na kazaniu :evil:
Dlatego lepiej je omijac z daleka :D ;)

Kobus: wspolczuje...Ja takich problemow nei mialem, ale raz mialem nieszczescie zobaczyc jak traktuja moja przesylke :? (grafa)

Lece szybko na poczte priorytetem nadac, a akurat podjechali po paczki...

Gosciu zabral paczke i rzucil nia z odleglosci do auta :? :[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi