Boxster Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 OK, juz jest gicior! :P Przez cały czas zdradzal mnie plecak... Sic! Dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Witam mam prośbę zna ktoś kody na wszystkie misjie lub trainery który odblokowuje wszystkie misje ??,prosiłbym o pomoc z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Witam mam prośbę zna ktoś kody na wszystkie misjie lub trainery który odblokowuje wszystkie misje ??,prosiłbym o pomoc z góry dzięki 1459921[/snapback] na tej czeskiej stronie masz programik, który odblokuje ci wszystkie misje. nazywa sie profile changer. ta wersja jest dla gry spaczowanej do 1.05. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Mam duży problem w misji "Oaza" którą musze bronić przed konwojem niemieckim , więc rozkładam miny przy wejściach , snajper na wieże , po 1 kolesiu do karabinów , no i rozwalam wszystkich piechurów i nic się nie dzieje , są jeszcze 2 czołgi ale biore bazooke podchodze do nich strzelam wykorzytsuje wszystkie rakiety i nic , czołgi nawet nie tknięte , próbowałem strzelać w bak paliwa to samo :/ to jakiś bug czy coś robie źle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Mam duży problem w misji "Oaza" którą musze bronić przed konwojem niemieckim , więc rozkładam miny przy wejściach , snajper na wieże , po 1 kolesiu do karabinów , no i rozwalam wszystkich piechurów i nic się nie dzieje , są jeszcze 2 czołgi ale biore bazooke podchodze do nich strzelam wykorzytsuje wszystkie rakiety i nic , czołgi nawet nie tknięte , próbowałem strzelać w bak paliwa to samo :/ to jakiś bug czy coś robie źle 1498918[/snapback] musisz podejść naprawdę blisko na parę kroków. nie na tyle blisko by cię podmuch wybuchu zabił ale blisko na 2 metry. celować trzeba w tył wieży. Jest na niej zamontowana taka jakby skrzynka (chodzi mi o tygrysy) i to w nią trzeba przywalić. nie pamiętam czy równie skuteczne jest stzelenie w silnik, ale w wieżę to na bank. pamiętaj trzeba podejś blisko i walnąć tego tygrysa ze dwa razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Mam duży problem w misji "Oaza" którą musze bronić przed konwojem niemieckim , więc rozkładam miny przy wejściach , snajper na wieże , po 1 kolesiu do karabinów , no i rozwalam wszystkich piechurów i nic się nie dzieje , są jeszcze 2 czołgi ale biore bazooke podchodze do nich strzelam wykorzytsuje wszystkie rakiety i nic , czołgi nawet nie tknięte , próbowałem strzelać w bak paliwa to samo :/ to jakiś bug czy coś robie źle z.t.c.p. to 3 trafienia kazdy czolg wytrzymywal.. (gdziekolwiek by dostal) pamietam, ze mnie dziwilo.. ze 3 strzaly w pancerz czolowy = 3 strzaly np w tyl wiezy ale coz to tylko gra.. ale i tak bardzo fajna gra :))))) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Mam problem w misji na lotnisku w afryce! Zniszczyłem zbiorniki, samoloty, znalazłem dokumenty, zabiłem wszystkich tylko nie moge czołgu zniszczyć! Gram na śr poziomie trudności, jak ktoś wie co trzeba zrobić to proszę niech napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atrus Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Mam problem w misji na lotnisku w afryce! Zniszczyłem zbiorniki, samoloty, znalazłem dokumenty, zabiłem wszystkich tylko nie moge czołgu zniszczyć! Gram na śr poziomie trudności, jak ktoś wie co trzeba zrobić to proszę niech napisze. Hmm misja ktora zaczynasz Jeepem? I masz ukrasc dokumenty i zlapac typa ktory odlatuje samolotem? Jesli to ta misja to wyjscia sa dwa, ulozyc mine i zeby na nia wpadl. Albo bazooka i rozwalic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Już go rozwaliłem w sumie przypadkiem. Dostał 3 razy z panzerfausta i nic nawet nie drgnął później waliłem do niego z działka przeciwlotniczego i też nic aż w końcu z nudów do niego strzeliłem z tego działka i chyba dostał w czuły punkt bo od 1 strzału sie rozwalił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Swoja droga to byla wspaniala gra az zal bierze ze Czechom braklo sil na trzecia czesc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atrus Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Jest jeszcze dodatek do dwojki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomczyk32 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 jak mam wyjsc z zamku biore dokumenty z archiwum a szkop pojawia sie w drzwiach i jak go rozwale wlancza sie alarm pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Panowie chcę zagrać ze swoim siostrzeńcem w COOPa w SS ale nie ma map. Wiem, że była to wina mpmaplist.txt w polskiej edycji brakuje map z coopa. Czy ktoś ma naprawiony plik? Ja nie mogę znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...