Milo Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Macie tu dla zachety pare screenshotsów z gry: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=265 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD TOMATO Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Mam od wczoraj ...wrazenia pozytywne, ladna grafika ..moze bez rewelacji ale ladna, ladnie wymodelowane postacie i otoczenie, nie jest to moze jakis super wypas ale wporzadku. Ta gra to taki Silent Storm ale FPP no i realtime a nie turowka. Tyle po krotkim (10minutowym) obejrzeniu :roll: P.S. Uruchomilem trening i postac mimo zdefinowanego przycisku od skakania nie skacze, sprawdzalem definiujac na myszce i na klawiaturze, naciskam JUMP i nic..hmm moze cos zle robie....tez tak macie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Mam od wczoraj ...wrazenia pozytywne, ladna grafika ..moze bez rewelacji ale ladna, ladnie wymodelowane postacie i otoczenie, nie jest to moze jakis super wypas ale wporzadku. Ta gra to taki Silent Storm ale FPP no i realtime a nie turowka. Tyle po krotkim (10minutowym) obejrzeniu :roll: P.S. Uruchomilem trening i postac mimo zdefinowanego przycisku od skakania nie skacze, sprawdzalem definiujac na myszce i na klawiaturze, naciskam JUMP i nic..hmm moze cos zle robie....tez tak macie? Zeby podskoczys trzeba biegnac do przodu, trening jak dla mnie jest beznadziejny ( jakas misja z nurkowaniem w basenie ). Skopałem ta misje i trzeba było trening od poczatku zaczac wiec se darowałem. Odpaliłem kampanie pierwsza misja w śniegu wyglada obiecująco. Jak narazie gra w moich oczach wyglada średnio bez rewelacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Mc Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Kuna mam maly problem z przejsciem treningu nie wiem gdzie jechac JEEPEM co zrobic ?? help me :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 wsiadasz w jeepa i jedziesz do nast. instruktora (misja z basenem). Puzniej cofasz sie spowrotem na parking. Na parkingu jest jeszcze 1 instruktor ktory uczy cie wysadzac. A dalej nie wiem bo sam sie zamotalem :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sioux9 Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Czesc mam problem w nocnej misji ktora polega na obronie zdobytej oazy. Rozwalilem wszystkich piechurow, ale pojazdy opancerzone zatrzymaly sie w jakiejs odleglosci od oazy i tam stoja. Czy mam je zniszczyc? jesli tak to czym , bo nie za bardzo widze taka mozliwosc. Jak przejsc ta misje?, z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Klawisz S - i wszystko jasne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 witam mam maly problem z misja w austrii, jestem juz na koncu mapy w domku kolo ciezarowki, dokumenty znalazlem ale zebym mogl wsiasc do auta potrzebuje munduru. Jeno nie wiem skad mam wziac ten mundur. Z kazdego napotkanego trupa nie da sie go zdjac i nie wiem co tera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misigin Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 czesc w budynku z wieza sa bazooki nimi rozwal pojazdy czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Z poprzednia misja uporalem sie wreszcie, ale nast misja okazala sie jeszcze trudniejsza. Jestem w zamku wypelnionym szkopami, mimo tego ze mam na sobie szkopski mundur szczelaja do mnie jak mnie tylko zobacza. Moim zadaniem jest dostarczenie dokumentow jakiemus oficerowi ale jak do niego dosjc nie wiem...poradzcie co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sioux9 Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Czesc gre przeszedlem wiec postaram sie pomoc. Dokumenty musisz dostarczyc oficerowi po drugiej stronie placu. po prostu po wyjsciu z pomieszczenia z ktorego koles dzwoni wal prosto i troche w lewo. Jak cos to daj znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 no nic z tego, wychodze z tego pomieszczenia, biegne po placu i dostaje serie z mp40 w plery :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Moglibyscie cos napisac o tej grze. Jakie wrazenia? Bo jakos dziwnie na forum o tej grze prawie nic nie bylo :? A pierwsza czesc bardzo mi sie podobala Warto zagrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Gra jest naprawde godna polecenia, jesli podobala ci sie 1 czesc to tym bardziej powinienes zagrac w 2. Sam sie dziwie dlaczego ta giera nie cieszy sie takim powodzeniem jak Call of duty a jest duzo bardziej interesujaca i trudna patrzac na moje posty :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtr Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 ale lipa tez stoje w tym samym miejscu przerabane jak wychodze na plac to odrazu strzelaja pochowam bron i to samo lipa help!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 jak przeszedles ta misje z ciezarowka w austrii, to podpowiedz jak zdobyc ten mundur. bo nie wiem, a wlasnie mam ta misje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 a moze wie ktos gdzie mozna znalezc ops przejscia do tej gry, (ops w ver. polskiej oczywiscie) bo na google szukalem i nie moglem znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtr Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 mundur bierzesz od tego gostka (oficera)co siedzi w budynku tylko nie morzesz do niego strzelac bo nie wezmiesz munduru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ok juz przeszedlem cala gre. ale latwa w porownaniu do pierwszej czesci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 hmm szybki jestes, ja sie zaciolem w misji gdzie trzeba uwolnic trebynskiego, na stacji kolejowej, napisz jak ci sie udalo przejsc ta misje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czareq Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Jak wejdziesz do budynku co jest ten przetrzymywany gosc na pierwszym piętrze to szybko zabij tych co stoją 1 pokój wczesniej i szturmem odbij Trybianskiego. Musisz to zrobic szybko bo inaczej go zabiją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 a w ktorym budynku go trzymaja bo jakos nie moge zdarzyc z penetracja wszystkich jakie tam stoja :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czareq Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 To jest jakby główna stacja kolejowa Idąc po torach jakies 2:3 dłógosci calej mapy po prawej stronie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 a ja wyczesalem wszystkich na stacji, wparowalem do budynku, i akurat gostek wychodzil z tego pokoju gdzi siedzial uwieziony Trybianski, strzelilem raz z karabinu i 1 kulka 2 zalatwilem tak ze nie zdazyli zabic zakladnika. hehe ma sie te szczescie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolski Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Hej A powiedzcie mi który rodzja rozgrywki wybraliście; kampania, lonewolf, itd. Bo ja jestem na początku i nie chcę stracić uroku gry. Na razie chodzę z chłopakami i bezproblemowo przeszedłem pierwszy poziom w kampanii. Kolega na lonewolf juz w pierwszej misji był w poważnych opałach. Pozdrawiam karolski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Panowie mam problem już w pierwszej misji. ( gierka jest trudna i musze ją rozpracować) jak naciskam klawisz S wyświetla mi się nieskończone zadanie. team must gather at the entrance to the underground co musze zrobic? Pomóżcie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Panowie mam problem już w pierwszej misji. ( gierka jest trudna i musze ją rozpracować) jak naciskam klawisz S wyświetla mi się nieskończone zadanie. team must gather at the entrance to the underground co musze zrobic? Pomóżcie.... podejrzewam, ze musisz cala druzyne zebrac u wejscia do podziemi :> :> :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Panowie mam problem już w pierwszej misji. ( gierka jest trudna i musze ją rozpracować) jak naciskam klawisz S wyświetla mi się nieskończone zadanie. team must gather at the entrance to the underground co musze zrobic? Pomóżcie.... podejrzewam, ze musisz cala druzyne zebrac u wejscia do podziemi :> :> :> ale ja nie mam juz drużyny bo wszyscy padli...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czareq Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 W takim razie sam tam musisz wejsc :) Ale w następnej misji będziesz szedł własnie tym gosciem.Będzie cięzko :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 W takim razie sam tam musisz wejsc :) Ale w następnej misji będziesz szedł własnie tym gosciem.Będzie cięzko :? kolego drogi powiedz mi jeszcze gdzie ta jaskinia jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...