xtr Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 hmm a wiec tak musisz dojsc do zabudowan o oczywisciwe wszystkich wyrozwalac:-) wejscie do podziemi jest w budynku kolo wiezy ja wejdziesz do podziemi to miny na koncu podkladaj bo bendziesz musial puzniej z tamtad uciekac POWODZENIA A tak apropo to ja tylko jednym gostkiem gram bo jakos w grupie sie nie umiem poruszac :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Hej A powiedzcie mi który rodzja rozgrywki wybraliście; kampania, lonewolf, itd. Bo ja jestem na początku i nie chcę stracić uroku gry. Na razie chodzę z chłopakami i bezproblemowo przeszedłem pierwszy poziom w kampanii. Kolega na lonewolf juz w pierwszej misji był w poważnych opałach. Pozdrawiam karolski ja od poczatku gralem Chyba Lonewolf, nie pamietam ale chodzilo o to zze mialem dodatkowo 1 zadanie, wybic wszystkich wrogow na mapie, fajnie, bo gralem przez to dluzej, a gra jest tego warta, ja gralem zawsze 4 komandosami i przez cala gre tylko lub az 3 z nich mi zginelo :( Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czareq Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Goscie a na jakim gracie poziomie trudnosci? Ja grałem na Hard i powiem ze jest niezle trudny, tylko 3 save'y na misje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 kurde no udalo mi sie w koncu odbic trebinskiego, pisze ze mam sie udac z druzyna do extraction zone ale jakos nie moge znalesc, na mapie zaznaczone mam tylko miejsce rozpoczecia, obszedlem cala mapke do okola i lipa nie moge zakonczyc misji, jesli ktos wie gdzie mam stanac to piszcie ps. ja pogrywam na poziomie normal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czareq Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Extraction zone jest tam gdzie zaczynałeś misje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 no to ja zapytam :> 2 etap 1 misji :> w bazie :> zalicza mi zbadanie calej bazy, podlozenie bomb, tylko nie zalicza mi kradziezy/zrobienia zdjec. Robie 2 zdjecia jedno samolotu me262 schwalbe na stole, drugie tego samego samolotu, ale w tunelu aerodynamicznym. Co jeszcze sfotografowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 hm, co trzeba w 1 misji sfotografowac w bunkrze? zrobilem zdjecia samolotu me262 na stole, w tunelu aerodynamicznym. Co jeszcze ? I gdzie ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 jeszcze musisz zrobic zdjatko jednego z planów, w ktoryms pokoju stoja takie dosc spore plany, zrub zdjecie jednego z nich i problem z glowy. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Dopisuje się z własnym problemem: Misja - zatopienie Tirpitza. Mam na początku 3 miny magnetyczne - podkładam dwie pod Tirpitza i cel misji jest na Success. Płynę do tego mniejszego statku - wykaszam wszystkich na pokładzie z cichej broni, zabieram Enigme i podkładam minę pod kadłubem, ale nadal mam cel misji niezaliczony. Co tam muszę jeszcze zrobić? Więcej min nie mam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 UPDATE: Już wiem o co chodziło z moim problemem. Gra po prostu nie toleruje jak się cele misji wykonuje nie po kolei. Najpierw trzeba zabrac Enigme, a dopiero potem podlozyc miny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 a ja mam problem : jak wlaczam gre pojawia sie czarny ekran (jak zazwyczaj przy uruchamianiu gry ) i wylatuje mi do winowsa bez zadnego bledy itp poprostu wychodzi do windy - mial to ktos?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 nie , ale moze stery inne sprobowac? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Jestem na pustyni w oazie, obroniłem ją i mam 2 czołgi, których niemogę rozwalic oraz 2 samochody niewiem co mam dalej robić !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 panzerfausty sa u lekarza :) use them :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtr Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 wal w te czolgi z pancerfausa z tyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 a jak kurka zapisac własne ustawienia klawiszy :?: - uzywanie defaultowych doprowadza mnie do szewskiej pasjii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 kto tą gre jush przeszedł niech mi podpowie jak przejść tą misje na okręcie gdzie mam podłożyć ładunki a następnie chyba zlikwidować całą załoge ale jak tylko zaczne strzelać na 2 statku zaczyna wyć syrena i po misji!! jak to zrobić żeby się ta syrena się nie włączała????? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 no ja najpierw podlozylem ladunki pod statkiem, a potem wlazlem na niego, oczywiscie bron z tlumikiem i tak powoli pojedynczo wykonczylem zaloge, (ukrywalem zwloki w ciemnych miejscach) jak masz tlumik to nie powinnien wlaczac sie alarm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Jest już temat o tej grze: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=491...ighlight=hidden Nawet zadawałem podobne pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 mam taki problemik :? mam orginalnego h&d 2 i gdy chce zagrać przez net podczas łączenia z serverem wyskakuje mi taki komunikat -->" cd key not valid " co to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 To że ktoś podszył się pod Twój klucz CD. Jesli gra jest legalna to zgłoś się do dystrybutora a dostaniesz nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ehehhehe a to niefart ! kupujesz gre głównie dla cd-keya aby pograć po necie a tu taki zonk :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 witam - wlasnie odaplilem gre i mam problem z 1 treningiem - czyli czolganie, murki itd .... zrobilem wszystko ale niestety widocznie nie wystarczajaco :) jak przejsc ten 1 trening?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 ok ...... znalazlem juz w necie solucje ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 do czego to doszło, solucji do treningów trzeba szukać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 no niestety takkie czasy :)) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Z poprzednia misja uporalem sie wreszcie, ale nast misja okazala sie jeszcze trudniejsza. Jestem w zamku wypelnionym szkopami, mimo tego ze mam na sobie szkopski mundur szczelaja do mnie jak mnie tylko zobacza. Moim zadaniem jest dostarczenie dokumentow jakiemus oficerowi ale jak do niego dosjc nie wiem...poradzcie coJak jest w koncu z ta misja? Zanioslem te dokumenty, wychodze i mam sie udac do magazynu, ale ciagle wala do mnie szwaby! Gdzie isc i w jaki sposob rzeczy dojsc do celu w jednym kawalku? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Jak jest w koncu z ta misja? Zanioslem te dokumenty, wychodze i mam sie udac do magazynu, ale ciagle wala do mnie szwaby! Gdzie isc i w jaki sposob rzeczy dojsc do celu w jednym kawalku? :roll: Po tej samej stronie co zaniosłeś dokumenty dostań się na góre i tam znajdź tą agentke która zaprowadzi Ci do archiwum bodajże. A skoro od razu walą do Ciebie, tzn że masz przy sobie broń na wierzchu :) Pozbądź się jej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 No raczej nie o to chodzi, przynajmniej nie w tej fazie gry... Teraz po oddaniu dokumentu, koles nakazal mi isc do magazynu i czekac na rozladunek amunicji. Problem w tym ze jak wychodze i zrobie kilka krokow to zaraz do mnie strzelaja (nawet jak ide bez broni!). HELP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 tam z boku o ile pamietam masz taki pasek ktory sie szybko konczy jak szkopy cie widza, jesli szczelaja odrazu tzn ze masz cos jeszcze na sobie, mozesz miec tylko karabin niemiecki, nawet plecak musisz sciagnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...