Tomachock Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 tyle sie ostatnio mówi o zasilaczach ze już zgłupiałem i postanowiłem się upewnic czy moja zasiłka wytrzyma mojego konfiga(taki jak w podpisie) a że planuje zakup gf4ti4200 to niewiem czy napiecia i jeszcze drastycznie spadną Napiecia mieżone programem speedfan +3,3 - 3,31 +5 - 4,90 +12 - 12,10 -12 - 11,80 czy te napięcia są w normie i niema powodów do obaw :? zasilacz to megabajt 350 w :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 a może byś łaskawie powiedział jaką masz zasiłke :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Patrzac na te napiecia co masz zasiłka powinna spokojnie łyknac gef 4 Ti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 nie mogles sie podpiac pod temat nizej tylko zakladac kolejny topic przeciez pytasz dokladnie o to smamo i na dodatek wypowiadales sie w tym topicu ehhhhhhhhhh pozdr :Pnie mogles sie podpiac pod temat nizej tylko zakladac kolejny topic przeciez pytasz dokladnie o to smamo i na dodatek wypowiadales sie w tym topicu ehhhhhhhhhh pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 No właśnie nie musiałeś robić nowego tematu mogłeś śmiało dołączyć do mojego tylko zbędne zamieszanie ale nic. Ta zasiłka nie należy do najlepszych jak zauważyłeś ale spokojnie GF ti powinna uciągnąć Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...