kielkac Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Według mnie to nie zależy od systemu lecz od karty 8) 8) 8) np. na mojej na pewno nie 8) 8) 8) wydaje mi sie ze jednak zalezy to od systemu. testowalem ostatnio radka 7500 i na win98 rzeczywiscie jest tylko klonowanie, a na w2k wiecej opcji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 no ja tez pisalem ze to zalezy od systemu . wyjasniam ze to dla gf4! dla gf4 w 9x jest mozliwosc tylko klonowania a w xp i 2000 "rozciagniecia" obrazu pionowo lub poziomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatso Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 ciekawe czy 10013 pkt w 3dmarku 2001se to malo???, i czy twoj "tak podkrecony" gf4 dziala??, a tak pozatym to mysle ze radeona tez mozna podkrecic, tylko ja narazie nie widze potrzeby, a jesli takowa zajdzie, to z radeona VE fin wycisnal 13000 pkt. jeli VE sie tak kreci to co potrafi 8500 pro ?? Pozdroofa, i nie przepalcie swoich wspanialych geforce'ow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QRAK Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 :D Ja to powiedzialem opierajac sie na testach dostepnych w sieci(np. na in4 test poniekad swietnego gigabajta) ktory byl w dodatku podkrecony na 290@290(at xp 1700) i tylko na tej podstawie moge sie wypowiadac, dotyczy to tak samo GF4-ale wracajac do tematu to mialo byc o ramdacu :D Pinkas dobrze ze powiedziales mi o tym Leadteku wlasnie na IN4 jest wszystko opisane jakie sa jaja z nim. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Czyzbys mial zamiar kupic Prolinka? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QRAK Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Sam jush niewiem za duzego wyboru nie ma :( ale tego winfasta raczej jush nie kupie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 heh :-), 35 odpowiedzi i dalej nie wiesz co kupic. ale przynajmniejwszyscy wiemy, ze jak karta ma 2 ramdaki to znaczy, ze ma asynchroniczne odswiezanie na monitorze i tv.... :-) :-) :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Pinkas dobrze ze powiedziales mi o tym Leadteku wlasnie na IN4 jest wszystko opisane jakie sa jaja z nim. pozdrawiam To poczytaj jeszcze nizej komentarze do tego artykuly. Na okolo 40 wypowiedzi chyba sa 3 lub 4 ze cos nie dziala... A ta tabelka z czerwonym napisem "nie dziala" przy chipsetach KTxxx i Athlonach XP/TB przyprawia mnie o smiech :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...