mikaelus Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 We wtorki wieczorem leci chyba najciekawszy blok programów w całej TV. "Wysypisko" i "Inżynieria ekstremalna" są chyba najlepsze. Oglądacie towarzysze?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ja patrze jak dlugo tylko moge :D te programy sa wypasiaste inzynieria ekstremalna , niesamowite maszyny rulezz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Czasami o 19:00(nie pamiętam w jakie dni)leci "Świat wyścigów".Coś jak wyspypisko, ale tam muszą się ścigać po 8-kilometrowym torze, tym co udało im się zbudować! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 mógłby ktoś nagrać bo niektórzy nie maja discowery :( .Bardzo bym prosił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Niom, wysypisko jest zakosiste :D A te tunele pod Dallas [?] w zeszlym tygoniu tez niezle byly :P Juz sie doczekac nie moge 21 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Wysypisko Rulez :D :D Fajne były kombajny, gdzie jednemu nagle wypadło sprzęgło :lol: Ale najlepsza była maszyna do burzenia murów - ten hydrauliczny smok, co odgryzał pół ściany naraz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 "Wysypisko" jest też w niedziele - wtedy oglądam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Falcon - nie pod Dallas, a pod Bostonem ;) Ale rzeczywiście były niezłe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 co za roznica :P napisalem z pytajniczkiem, bo jednak sqleroza.. :] Dzisiaj cos marne bylo :/ Ale juz ten tunel pod Alpami rox :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Szkoda, że się nakłada z Champions League :( ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 siema ogladam wysypisko juz od jakiegos 1,5 roku , i jest wypas polecam wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 a ostatnio widzialem nowy program costam metal bele ble nie pamietam cos na bazie wysypiska (ta sama gosciara i koles go prowadza) i tez buduja jakies maszyny i przechodza rozne konurencje tyle ze te fury sa budowane przez miesiac i nie z wysypiska :) btw. czasami mnie zastanawia jak oni znajduja takie wypasy na wysypisku tam połowa samochodow jest w takim stranie ze wsiadasz i jedziesz chcail bym racowac na takim wysypisku po mnie jusz zaden by nie jedzil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 a mi na kabloowce wylaczyli buraki !!! zawsze ogladalem (byl to jedyny kanal ktory ogladalem) Dupki zostawili wszystkie inne kanaly discovery poza glownym :////// nie nawidze vectry el ........... ggrrrrgrgrgrgrgrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 a mi na kabloowce wylaczyli buraki !!! ....////// nie nawidze vectry el ........... ggrrrrgrgrgrgrgrrrr nie zartuj :!: ja tez mam vectre, mam nadzieje ze nie wszedzie usuneli...- tzn w olsztynie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 a ostatnio widzialem nowy program costam metal bele ble nie pamietam cos na bazie wysypiska (ta sama gosciara i koles go prowadza) i tez buduja jakies maszyny i przechodza rozne konurencje tyle ze te fury sa budowane przez miesiac i nie z wysypiska :) btw. czasami mnie zastanawia jak oni znajduja takie wypasy na wysypisku tam połowa samochodow jest w takim stranie ze wsiadasz i jedziesz chcail bym racowac na takim wysypisku po mnie jusz zaden by nie jedzil :PTo jest Full Metal Challenge - 3 druzyny, miesiac pracy i 3000 funtow na zbudowanie pojazdu. Niektorzy furki maja naprawde wypasione. Wysypisko to: Screpheap Challenge, albo nowsza wersja to Junkjard Wars (co do pisowni nie jestem pewien) I zostal jeszcze Thunder Races - 3 druzyny maja zbudowac samochod do wyscigu za 800 funtow,(tez z wysypiska) maja na to 24 godziny. Wszystki programy sa zajerzyste, szkoda tylko ze sa juz lekko stare i nie sa kontynuowane, tylko powtarzane. I szkoda ze w polsc enikt na taki pomysl nie wpadl, za to kurde wydaja kase na jakies "jestem jaki jestem"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 ja ogladam czesto Discovery: Thunder Races Wysypisko Niesamowite maszyny Inżynieria extremalna PS: Niesamowite maszyny : ogladaliscie moze o wielkich dzwigach ?? wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Fakt- ten program nie ma swobie równych :) A i czasem coś o UFO jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Inżynieria ekstremalna jest poprostu genialna :D :D:D:D:D a i moze ktos napisac kiedy to dokladnie jest bo ja ogladam wtedy kiedy na to trafie :D :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 ja ogladam czesto Discovery: Thunder Races Wysypisko Niesamowite maszyny Inżynieria extremalna PS: Niesamowite maszyny : ogladaliscie moze o wielkich dzwigach ?? wypas Ja oglądałem o tych dźwigach, szkoda, że w Polsce nie ma takich PS: O koparkach też było fajne 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Koparki też wypasione! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Kiedys przez przypadek udalo mi sie obejrzec wysypisko poswiecone sredniowiecznym machinom miotajacym ;) czyli katapultom. Fajna zabawa. niestety malo ogladam telewizji ale 90% tego co ogladam to wlasnie Discovery. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 DISCOVERY--------------> RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Thunder Races Wysypisko Niesamowite maszyny Inżynieria extremalna wypasione programy,a le byl tez jeszcze taki, co jakis gostek budował samochod z zestawu, pamietam jak zbudowal replike Cobry i kupil do niej silnich Chevroleta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 rs-> dokladnie , tez to pamietam. ten koles takze skladal smiglowiec , 1 osobowy bodajze. discovery rulez tylko szkoda ze przewaznie daja powtorki:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Fajne są też programy o 2 wojnie światowej, choćby ostatnio Bronie Hitlera- działa kolejowe O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Często ogladam Disovery i jedna tylko rzecz mnie wkurza - filmiki (nie reklamy), pomiędzy programami, które puszczają po 20 razy dziennie np. o tym facecie pracującym nad sztuczną inteligencją, czy tym robiącym profile psychologiczne itp. Jak w ciagu godziny trzy razy słyszę tekst "Czuje się jak współczesny doktor Frankenstein ... bla...bla...zostaną przez to unicestwieni. Potencjalnie." no to mnie szlag trafia. Jak już muszą to puszczać to niech robią ich więcej, częściej zmieniają. Ale i tak jest lepiej od czasu jak zmniknęły filmy sponsorowane przez "Linie lotnicze Emiratów"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 wypasione programy,a le byl tez jeszcze taki, co jakis gostek budował samochod z zestawu, pamietam jak zbudowal replike Cobry i kupil do niej silnich Chevroleta :) Tak, to były "Narodziny samochodu" :) Ale ostatnio jest jeszcze jeden podobny program z tym samym gościem -> "Narodziny helikoptera" gdzie buduje on właśnie helikopter z zestawu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 mikaelus-> a kiedy leci ten program o narodzinach blabla? kiedys ogladalem ale zapomnialem kiedy to lecialo:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Widziałem dziś rano koło 9-10 powtórkę z Cobrą. Zresztą można zajrzeć na http://tv.wp.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Bisio : chodzi ci o to 'this man is thinking about next big thing .."? Bo mnie juz to wkurza, ale da sie przezyc. Wole takie filmiki , niz reklame dosi poraz 40 na tvn o 1am jak ogladam jakis thriller :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...