Qdlaty Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 YO ! MAm takie pytanie zblizajo sie moje imieniny :D i bede mial doplyw kaski a poniewaz mam Athlona XP 2000+ to chcialbym wrzucic cos lepszego np. Bartona 2500+ ale mam MOBO MSI KT4V i nie wiem czy cos wykrece na takim configu ( czyli Bartek + MOBo moje ;)) I jakie do tego najlepiej pamiatki wrzucic ? bo teraz mam 2 x 256 333mhz ale firmy Krzak ;) wiec doradzcie cos oczywscie za rozsądną cene :) chcialbym puscic bartona na 3200+ :D ale nie wiem czy jest moze jakas okreslona seria tych procow ktora sie lepiej kreci od drugiej ;) Podro. i THx :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 wydaje mi sie ze lepiej Ci sie oplaci wymiana mobo niz proca , bo chyba na tym MSI z OC nie poszalejesz.. ale to tylko moja opinia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...