Gorzau Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 1: czym roznia sie shapphire'a karty Radeon 9800 AtlantisPRO 128ddr DVI TV FullR od zwyklego Radeona 9800 AtlantisPRO 128ddr DVI TV ? Roznica w cenie 20 zł wiec jestyem wstanie je wydac:P 2: Coz to za radeony Tyana? Tyan G9800PRO Tachyon D-Sub DVI-I S-Video. Pierwszy raz o niej slysze a mam ja w cenniku przd soba, czym sie rozni od zwyklego r350 (procz wyzszej ceny?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorzau Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 co to, nikt nie wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefar Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Rozni sie tym ze ma czujnik ciepla wbudowany w sobie. Ma tez dodatkowe oprogramowanie do monitorowania temperatury karty. Automatycznie regulowane obroty wiatraka na karcie w zaleznosci od temp i fajny kolor. To chyba wszystkie roznice. Nie wiem jaka jest rozbieznosc cenowa ale tyan robi wypasione karty. Ja bym kupil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 imho dla tych roznic warto dac te 20 zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...