kado Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Mam problem z no włśnie do końca nie wiem z czym , chodzi o to że gdy włączam komputer nie włacza sie monitor dopiero gdy walne twardego reseta monitor zaczyna działać , dzieje sie to przeważnie gdy właczam komputer który dosć długo był wyłączony , potem gdy go jeszcze raz wyłącze i znowu włącze wszystko jest ok , zauwżyłem że przy pierwszym włączani jak nie trybi mi monitor nie migaja również te trzy diodki na klawiaturze , które zawsze migają przy włączaniu komputera.Z góry dziękuje za pomoc w rozwiazaniu problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Sprawdź zasilacz, pewnie to jego wina. --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kado Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 hmm z zasilaczem jest chyba wszystko ok , po zastosowani tamtego reseta wszysko działa idealnie , komp moze chodzic 2 dni i zadnych zwisow ani innych problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Mnie to rybka, ale podłączenie sprawnego zasilacza zajmie góra 10 minut. Nie napisałeś nic o kompie, a zgadywać nie będę. Objawy są typowe, na 90% uszkodzenie zasilacza (pozostałe 10% inne uszkodzenia, za wskazaniem na płytę główna - kondensatory). --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...