Skocz do zawartości
wizjonerek

całkiem ładne FSB na AThlonie XP :D

Rekomendowane odpowiedzi

może uda się wyżej narazie to tylko albo az 225mhz jak widać na obazku wiecej nawet o 1mhz pamieci już nie wytrzymują proc smiga stabilnie narazie na 2365 to nie tak duzo ale to fsb :D jakie ładne sie wiec pochwalic chciałem :D ehhhh ten epox :D reszta taka jak w podpisie

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tia ale Vip jedzie na bartonier jak dobrze doczytałem a ja niestety dalej na XP i tak narazie zostanie bo $$$ brak :(
jeżeli chodzi o fundusze to ja tez bym mobo zmieniłchętnie :? na cosz dzielnikiem 1/6 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sobie jade na 230 synchro od rana (prime95 stable) :) i tez mam XP

tia a jaki masz mnoznik :D??
a zalezy od humoru :P , tera jest luz 7,5, ale procek biega przy 1,8V na 2400MHZ, narazie wiecej nie probowalem
powaznie a może jakies screany albo cuś bo u mnie biega na 2400 ale na 1,85 :D moze zapodaj screny bo cuś chche się przekonać 8) ja narazie jade na 10,5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jade na 200 synchro, bo 205 synchro nie jest nawet stable. wkurzyl mnie ten epox a w lapkach mialem juz nf7 rev2 a wybralem epoxa po dobrym wrazeniu jakie wywarl na mnie 8k9a.

Rzeczywiście żałosny wynik. Przegrywa pod względem wielkości magistrali nawet z moim Abitem na kt333 :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jade na 200 synchro, bo 205 synchro nie jest nawet stable. wkurzyl mnie ten epox a w lapkach mialem juz nf7 rev2 a wybralem epoxa po dobrym wrazeniu jakie wywarl na mnie 8k9a.

Rzeczywiście żałosny wynik. Przegrywa pod względem wielkości magistrali nawet z moim Abitem na kt333 :lol: :lol: :lol:

bulahahahahahahaha

to moze poganiamy sie z wydajnoscia procka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja obecnie 220, ale mam za soba stable uruchomienie 230x8,5 albo 9 (na 233 poszedl niestabilnie, tylko nie chce mi sie przekladac pamieci, dual -> single)

poszedlbym wyzej tylko moje nieszczesne mobo ma napiecia do 1,925 a FSB do 233 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym miał takiego samego procka z przyjemnością ...

A jak jużchcesz porównywać to może po prostu porównamy wynik w 3dMarku :wink:

A tak do rzeczy: moim zdaniem warte jest wyśmiania gdy konstrukcja o wiele nowsza, dodatkowo zapewniająca blokadę pci/agp nei jest w stanie osiągnąć większej magistrali niż starsza płyta (nie modowana)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym miał takiego samego procka z przyjemnością ...

A jak jużchcesz porównywać to może po prostu porównamy wynik w 3dMarku  :wink: 

A tak do rzeczy: moim zdaniem warte jest wyśmiania gdy konstrukcja o wiele nowsza, dodatkowo zapewniająca blokadę pci/agp nei jest w stanie osiągnąć większej magistrali niż starsza płyta (nie modowana)...

wyniki mozemy porownac, ale te co sa w linku :)

mam jakas felerna sztuke i tyle. chyba bede ja zmienial, ale jeszcze nie wiem na co albo to oleje i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co prawda to nie jest 2,4 GHZ :D  i ze stablinoscią ciezko na tym napieciu ale to dlatego ze mam troche zaklocen od telewizora :lol: powaga (ale gierki wszystkie smigaja, nie ma zadnych blue screenow, tylko prmie wywala bledzik)

nie mam pytan 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co prawda to nie jest 2,4 GHZ :D  i ze stablinoscią ciezko na tym napieciu ale to dlatego ze mam troche zaklocen od telewizora :lol: powaga (ale gierki wszystkie smigaja, nie ma zadnych blue screenow, tylko prmie wywala bledzik)

nie mam pytan 8O
8O 8O (1.6 V) :!: a jednak dzik oszołom istnieje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

własnie, macie jakies problemy :lol: :lol: :lol: (fajnie by było 1,6 8) A proc jest nominalnie na 1,5V, na wyzszych napieciach plyta nie wydala kazdy chyba zna problemy epoxa na napieciach powyzej 1,8. Trzeba taka nozke ujebac od stabilizatora napiecia i wtedy bedzie stabilnie ale narazie nie chce tego robic. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...