wizjonerek Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 nie mam pytan 8O 8O 8O (1.6 V) :!: a jednak dzik oszołom istnieje :)Chyba jesteście ślepi 8O 8O 8O 8O 8O !!! Przecież proc jest na 1,94V!!! On tylko w standardzie jest na 1,6V!!!tomasir ten tekst : "Chyba jesteście ślepi? to chyba nie domnie bo jakoś nigdzie nie widze ze napisałem coś o napieciu :D. dla wyjasnienia piszac nie miałem pytan miałem na mysli ze mój na 2500 nie chche smigac albo raczej pamieci nie chcą śmigać. wiec slepy to jesteś może TY (nie obrazając nikogo) bo nadczytałes słowa w domysle . i to bynajniej w moim przypadku w moim błednie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 heh tylko sie nie pobijcie, z tego wyniku i tak nie jestem za bardzo zadowolony, dziasiaj spróbowałem puscić go na 2,7GHZ przy 2V ale winda zaczela bledy wywalac :cry: (epox dal o sobie znac :? ). Korci mnie na nozka ale nie mam kasy na nowa plyte :P Ale jeszcze z nim powalcze i dam zanć. BTW Ten prime to jakis dziwny jest, wywala blad jak procek jest 230x10,5@1,8V ale gry wszystkie smigaja, 3dmark tez. Sandra wszelkie benchmarki wszystko wporzo. Chyba przestane nim testowac proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 ..................BTW Ten prime to jakis dziwny jest, wywala blad jak procek jest 230x10,5@1,8V ale gry wszystkie smigaja, 3dmark tez. Sandra wszelkie benchmarki wszystko wporzo. Chyba przestane nim testowac proca. też się z tobą zgadzam u mnie to samo na 230 na 1,85 wszystko smiga elegancko wszystkie testy za wyjątkiem prime przechodzi teraz se obrabiam filmik w tle seti i tuner tv wszystko elegancko działa. ale wystarczy właczyć prime i po minucie bład przy fsb 225 bład po ok 4 godzinach. mimo wszystko dobrze wiedziec ze prime wywala bład przy torture pamieci nie wytrzymują ehhhh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 BTW Ten prime to jakis dziwny jest, wywala blad jak procek jest 230x10,5@1,8V ale gry wszystkie smigaja, 3dmark tez. Sandra wszelkie benchmarki wszystko wporzo. Chyba przestane nim testowac proca.Tez doszedlem do takiego wniosku... Po co mi Prime, jak wszystko mi dziala przez cala dobe i nic sie nie zwiesza - benchmarki i gierki smigaja, winda tez :wink: wiec po co mi Prime :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Prime95 jest b. wymagający i jeśli się sypie to nie można powiedzieć że proc jest 100% stable. "...Kierowniku, prawda taka jest..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Prime95 jest b. wymagający i jeśli się sypie to nie można powiedzieć że proc jest 100% stable. "...Kierowniku, prawda taka jest..." Dokładnie Jak Prime śmiga - to jest wszystko stabilne (bo prim trzepie też ram) A tak ... nie znasz dnia ni godziny ... zwiechy/wyjścia na pulpit ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 fajnie ze prime jest taki fajny :) ale: na prime nie gram na nim nie kompresuje tez filmow ba nawet nie ogladam na nim filmow :D nie mowiac o tym ze nie lacze sie z netem przez prime :lol: pozatym proce wlasnie skonczyl dwugodzinny burn in w sandrze 2004 (wszystkie opcje) i nic, od rana nie doswiadczylem rowniez zadnego wyjscia na pulpecik :wink: mysle tak ze ten program moze wychwytywac nawet najmniejsze skoki napiecia i robic takie zonki. Poco sie mam (tak tak ja :P ) tak katowac skoro komp stabilny 8) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...